Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive pe care le poţi vedea astăzi

1. Mirel Rădoi va conduce echipa naţionala U21 atât în finalul acestei campanii, cât şi în cea viitoare. Acesta va fi prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă ce va avea loc astăzi, 3 august, la Casa Fotbalului, în sala "Ioan Chirilă", de la ora 12.30. Rădoi are în plamares 67 de meciuri pentru echipa naţională a României, pentru care a marcat două goluri. Ca fotbalist, a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Steaua Bucureşti, între anii 2000-2009, Al-Hilal Riyadh, între 2009 şi 2011, Al-Ain, între anii 2011-2014.
 
2. Astăzi debutează oficial cel mai exploziv sezon de Liga 2 din istorie! "Liga 2 Casa Pariurilor" se vede pe Telekom Sport şi în sezonul 2018-2019, iar în fiecare etapă vei putea urmări cele mai interesante partide. U Cluj, Petrolul, Farul, ACS Poli Timişoara şi UTA Arad se luptă pentru promovarea în prima ligă, într-un "matineu" care se anunţă extrem de spectaculos.  Primul meci al sezonului va fi U Cluj - Metaloglobus şi se va disputa vineri, de la 18:00. Spectacolul continuă sâmbătă, cu două partide în care le vom vedea la lucru pe Farul, ACS Poli Timişoara, Petrolul şi Snagov.
 
3. Astăzi se joacă primul meci din etapa 3, în direct pe Telekom Sport. U Craiova - FC Botoşani, de la ora 21:00. O partidă foarte interesantă se anunţă a fi şi cea de pe arena Ion Oblemenco, acolo unde se vor duela U Craiova şi FC Botoşani, două echipe care practică un fotbal de calitate. Acestea s-au mai întâlnit de 10 ori pe prima scenă, de 4 ori s-au impus oltenii, de 5 ori au câştigat moldovenii, iar un joc s-a terminat la egalitate. Cea mai recentă confruntare directă: 24 noiembrie 2017, FC Botoşani - U Craiova 1-0 (Andrei Miron).
 
4. VIDEO | Reveniri de marcă în ringul WWE. Nu rata cel mai nou episod Raw, vineri, de la 23:00, Telekom Sport 2 şi online, AICI

Afla mai multe despre: ce urmaresti astazitelekomsportmedia 

viewscnt
Articole similare