Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive pe care le poţi vedea astăzi

1. LIVE VIDEO | Daco-Getica - UTA, ora 13:00, în direct la Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro
 
Juventus Bucureşti s-a transformat în Daco-Getica Bucureşti, iar trupa din Colentina va debuta azi în noul sezon din liga secundă în faţa celor de la UTA. Partida dintre Daco-Getica şi UTA va începe la ora 13:00 şi va fi transmisă în direct la Telekom Sport 1. Meciul va putea fi urmărit online, pe telekomsport.ro. Cele două formaţii s-au întâlnit ultima dată în sezonul 2016/2017 şi şi-au împărţit victoriile, fiecare echipă reuşind să câştige atunci când a jucat în deplasare.
 
2. LIVE VIDEO | Sparta Praga - Slovacko, azi, de la 19:00, la Telekom Sport 2. Primul meci după eliminarea din Europa
 
Azi, de la 19:00, Sparta Praga o întâlneşte pe Slovacko, într-o partidă din cadrul etapei cu numărul trei din prima ligă cehă. Meciul va fi transmis în direct la Telekom Sport 2, iar golurile şi cele mai importante faze vor putea fi urmărite, în timp real, pe telekomsport.ro. Formaţia lui Niţă, Vătăjelu, Chipciu şi Stanciu se află la primul meci după eliminarea ruşinoasă din Europa. În cursul săptămânii, Sparta Praga a fost scoasă din Europa League de Subotica, scor 2-3 la general.
 
 
3. LIVE VIDEO | FCSB - Poli Iaşi este astăzi, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1. Cum arată echipele probabile
 
FCSB - Poli Iaşi se joacă astăzi, de la ora 21:00, în cadrul etapei a III-a din Liga I. Partida va fi astăzi, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro. În ultimul meci direct, Poli Iaşi a învins-o pe FCSB cu 1-0. Se întâmpla pe 7 mai, iar echipa lui Dică rata şansa unui nou titlu de campioană. Sezonul acesta, vicecampionii promit răzbunare.

Afla mai multe despre: ce urmaresti astazitelekomsportmedia 

viewscnt
Articole similare