Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive pe care le poţi vedea astăzi

1. LIVE VIDEO | Viitorul - FC Voluntari, astăzi de la ora 18:00, în direct la Telekom Sport 1.  Viitorul şi FC Voluntari se vor afla pentru a şaptea oară faţă în faţă pe prima scenă, palmaresul confruntărilor directe cuprinzând patru victorii ale dobrogenilor şi două rezultate de egalitate.  Pe lângă cele şase meciuri, Viitorul şi FC Voluntari s-au mai întâlnit în vara lui 2017 şi în Supercupa României, când s-a impus trupa antrenată la vremea respectivă de Claudiu Niculescu, scor 1-0, gol înscris de Costin Lazăr.

2. LIVE VIDEO | Gaz Metan Mediaş - Dinamo, astăzi de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1. De 5 ori s-au impus ”câinii” la Mediaş în 12 confruntări, gazdele partidei de luni câştigând trei dintre partide. Primul meci dintre cele două formaţii a avut loc în 1948 şi s-a terminat la egalitate. Ultima dată când medieşenii au câştigat împotriva lui Dinamo s-a întâmplat în decembrie 2016, atunci când actualul dinamovist Axente, marca o ”dublă” pentru Gaz Metan. Şi actualul antrenor de la Dinamo, Florin Bratu, a îmbrăcat tricoul medieşenilor pentru 11 partide, în perioada 2010 - 2012.

3. MINUTUL 91 | Analiza etapei cu Dan Udrea, Basarab Panduru, Cristi Balaj şi Cornel Dinu. În această seară, de la ora 23:00, după meciul Gaz Metan Mediaş - Dinamo.  Sunt multe lucruri de comentat după o etapă cu alte surprize: Craiova nu a câştigat niciun meci din acest sezon, CFR Cluj a spart gheaţa în Liga 1, iar Sepsi a scos un punct din deplasarea de la Giurgiu, după ce-a trimis un singur şut pe spaţiul porţii.

Afla mai multe despre: ce urmaresti astazitelekomsportmedia 

viewscnt
Articole similare