Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive pe care le poţi vedea astăzi

1. Monica Niculescu, locul 69 WTA, jucătoare venită din calificări, va evolua, marţi, de la ora 18.00, cu Sorana Cîrstea, locul 54 WTA, în turul I al Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5 care se desfăşoară în această săptămână la Montreal. După încheierea acestei prime partide de pe terenul 9, va avea loc înfruntarea dintre Ana Bogdan, locul 82 WTA, de asemenea venită din calificări, şi Arina Sabalenka din Belarus, locul 39 WTA. Apoi vor intra pe acelaşi teren Mihaela Buzărnescu, locul 20 WTA, şi chinezoaica Qiang Wang, locul 53 WTA, venită din calificări. Tot de la ora 18.00, Irina Begu va evolua în primul tur al Rogers Cup cu australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 15.
 
2. Ziua decisivă pentru două transferuri la CFR Cluj! Campioana continuă campania de achiziţie, iar următorii fotbalişti care ar putea ajunge în Gruia evoluează în acest moment în Italia. Conform presei din “Cizmă”, campionii României îi doresc pe fundaşii centrali Giuseppe Bellusci (28 de ani) şi pe Aljaz Struna (28 de ani). Adam Lang, Andrei Mureşan şi Paulo Vinicius sunt cei trei fundaşi centrali pe care Conceicao îi are la dispoziţie în acest moment. Astăzi s-ar putea parafa cele două contracte cu fundaşii. Toate detaliile vor fi pe telekomsport.ro!
 
3. Avem zi de UEFA Champions League şi se joacă meciurile tur din turul 3 preliminar. Balul se deschide la ora 17:00 cu Astana - Dinamo Zagreb. Apoi, de la ora 20:00 se joacă Qarabag - BATE, de la 20:15 partida dintre Malmo şi VIDI. Slavia Praga - Dinamo Kiev începe de la ora 20:30, Standar Liege - Ajax de la 21:00, Steaua Roşie - Trnava de la 21:30, iar ultimul meci al zilei din preliminarii începe la ora 22:00 cu Benfica - Fenerbahce. 
 
 

Afla mai multe despre: ce urmaresti astazitelekomsportmedia 

viewscnt
Articole similare