Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive pe care le poţi vedea astăzi

1. SPORT REPORT | Azi, de la 21:00, Silviu Tudor Samuilă îl va avea ca invitat pe Mirel Rădoi, într-o ediţie specială a emisiunii. Noul selecţioner de la U21 va vorbi despre obiectivele pe care şi le-a propus la echipa de tineret a României. Mirel Rădoi a ajuns selecţioner la doar 37 de ani. În martie, fusese numit manager sportiv al naţionalei de tineret iar acum federaţia a decis ca acesta să îi ia locul lui Daniel Isăilă, plecat în Arabia Saudită, la Al Hazim.
 
2. GREVĂ GENERALĂ în sport! Salariaţii din unităţile subordonate Ministerului Tineretului şi Sportului, cluburi sportive municipale, DJTS, Case de Cultură ale Studenţilor, Complexuri Sportive Naţionale intră în grevă generală, miercuri dimineaţă, până la soluţionarea problemelor legate de inechităţile salariale comparativ cu restul bugetarilor. Tot miercuri, ar urma să aibă loc prima rundă de negocieri pentur noul contract colectiv de muncă la nivelul grupului de unităţi din Ministerul Tineretului şi Sportului.

3. AZI VINE ATACANTUL LA FCSB! Jubal Rocha Mendes Junior, în vârstă de 24 de ani, brazilianul este legitimat în Portugalia, la Arouca. FCSB l-a urmărit de mai mulţi ani, dar clubul portughez cerea prea mulţi bani. Acum, jucătorul ar putea fi cumpărat de FCSB pentru o sumă între 300.000 şi 500.000 de euro. Crescut la Vila Nova FC, Jubal a mai jucat la Santos, Avai şi Vttoria Guimaraes, unde a fost împrumutat în sezonul trecut şi unde a bifat 35 de meciuri.
 
4. Simona Halep, Mihaela Buzărnescu şi Sorana Cîrstea vor evolua, miercuri, în turul doi la Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5 care se desfăşoară în această săptămână la Montreal. Halep va evolua pe terenul central, miercuri noapte, la ora 01.30, cu rusoaica Anastasia Pavliucenkova. Pe terenul Banque Nationale, Mihaela Buzărnescu va evolua contra Elinei Svitolina, în al doilea meci al zilei. Pe acelaşi teren, în jurul orei 01.30, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Venus Williams. Mihaela Buzărnescu va evolua şi în primul tur la dublu, alături de Monica Niculescu, în al treilea meci de pe terenul 5, contra perechii Shuko Aoyama/Lidziya Marozawa.

 

Afla mai multe despre: ce urmaresti astazitelekomsportmedia 

viewscnt
Articole similare