Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive pe care le poţi vedea astăzi

1. LIVE TEXT | Alashkert Erevan – CFR Cluj, joi, ora 19:00, în turul trei preliminar din Liga Europa. Alashkert Erevan - CFR Cluj, turul 3 preliminar din Liga Europa. Primul meci se va disputa în Armenia,pe stadionul Republican din Erevan, joi, 9 august, de la ora 19.00. Returul este programat pe 16 august la Cluj-Napoca.

2. LIVE TEXT | Leipzig - Universitatea Craiova, joi,19:30, în turul trei preliminar din Liga Europa. Misiune imposibilă în Germania? Joi, de la 19:30, Universitatea Craiova va merge în Germania pentru prima manşă a dublei cu RB Leipzig. Confruntarea din turul trei preliminar al Europa League va putea fi urmărită, în format live text, pe telekomsport.ro.

3. LIVE TEXT | Hajduk Split - FCSB, joi, ora 21:45, în turul trei preliminar din Liga Europa. Roş-albaştrii şi-au pus în gând să marcheze în Croaţia. Hajduk Split - FCSB se dispută joi, de la ora 21:45, în prima manşă din turul III preliminar al Europa League. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: ce urmaresti astazitelekomsportmedia 

viewscnt
Articole similare