Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive pe care le poţi vedea astăzi

1. Simona Halep joacă miercuri noapte, la ora 02.00, în turul doi la Cincinnati, contra sportivei australiene Ajla Tomljanovic, locul 58 WTA. Meciul este primul de pe terenul central din sesiunea de seară. Tot în turul doi, Marius Copil va evolua, de la ora 18.00, contra croatului Marin Cilici, în primul meci de pe terenul trei. În ultimul meci de pe terenul 7, perechea Horia Tecău/Jean Julien Rojer va evolua în turul doi la dublu contra cuplului american Sam Querrey/Rajeev Ram, în jurul orei 22.30. 

2. Real Madrid, câştigătoarea Ligii Campionilor, şi Atletico Madrid, câştigătoarea Ligii Europa, vor lupta pentru Supercupa Europei, miercuri, la Tallinn, de la ora 22.00. Ovidiu Haţegan este arbitru de rezervă la acest meci.  Real Madrid a câştigat patru din cele şase meciuri disputate în Supercupa Europei, inclusiv ultimele două. Madrilenii ar putea deveni primii care câştigă Supercupa Europei de trei ori la rând.  Atletico Madrid a câştigat Supercupa Europei în 2010 şi 2012, când au trecut de Internazionale Milano şi Chelsea.

3. Zi plină de tenis pe Telekom Sport 2! Meciul Copil - Cilic e LIVE de la 18:00. Turneul ATP de la Cincinnati se vede în direct pe Telekom Sport, iar astăzi transmitem cele mai tari confruntări ale zilei. În dierct pe Telekom Sport 2 sunt programate, începând cu ora 18:00, partide din turul 2 al competiţiei. Deschidem ziua de tenis cu meciul disputat de românul Marius Copil în compania lui Marin Cilic (7 ATP).
 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: ce urmaresti astazitelekomsportmedia 

viewscnt
Articole similare