Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive pe care le poţi vedea astăzi

1. FC Hermannstadt - FC Voluntari,  luni, 20 august, ora 18:00 | FC Voluntari nu a mai câştigat un meci de campionat din 4 mai 2018, când a învins cu 3-2 la Timişoara. Au urmat patru rezultate de egalitate şi şase partide pierdute. Cele două echipe se vor duela pentru întâia oară în principala competiţie internă din România.
 
2. U Craiova - Concordia Chiajna, luni, 20 august, ora 21:00 | Cele două echipe s-au mai întâlnit de 10 ori în Liga 1, de patru ori s-au impus oltenii, de cinci ori au terminat la egalitate, iar un joc s-a încheiat cu victoria ilfovenilor. Cea mai recentă confruntare directă: 20 octombrie 2017, Concordia - CS U Craiova 1-2, goluri înscrise de Andrei Marc, respectiv Alexandru Băluţă şi Ivan Martic.
 
3. Valencia - Atletico, luni, 20 august, ora 21:00 | Trupa lui Diego Simeone are un moral excelent dupa ce a castigat Supercupa Europei in fata rivalilor de la Real Madrid cu 4-2 dupa prelungiri, dar acum are o deplasare complicata pe terenul Valenciei, care a castigat ultimele sale doua jocuri de pregatire, cu Everton si Bayer Leverkusen, marcand sase goluri.

Afla mai multe despre: ce urmaresti astazitelekomsportmedia 

viewscnt
Articole similare