Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive pe care le poţi vedea astăzi

1. BATE Borisov – PSV Eindhoven, ora 22:00 | BATE trece printr-o formă bună, nu a pierdut de 12 meciuri, 9 le-a câştigat. Acasă e neînvinsa în 2018, iar în această ediţie de Liga Campionilor le-a eliminat pe HJK şi Qarabag. PSV în acest sezon are 2 victorii şi o înfrângere, la penalty-uri, în Supercupa Olandei, cu Feyenoord. Ultima dată a jucat în Liga Campionilor în 2016 când a terminat pe ultimul loc grupa.
 
2. Benfica – PAOK, ora 22:00 | Benfica este văzută ca favorită de casele de pariuri. “Vulturii” şi-au început aventura europeană în actualul sezon din turul al treilea al preliminariilor, jucând cu Fenerbahce, pe care au învins-o cu 2-1 la general. Grecii, spre deosebire de rivalii lor, au început înca din turul al doilea al preliminariilor Champions League, învingând-o mai întai pe Basel cu 5-1 la general, trecand apoi de Spartak Moscova cu 3-2 în dublă manşă.
 
3. Steaua Roşie – Salzburg, ora 22:00 | Steaua Roşie a trecut în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, de Spartaks din Letonia, în turul 2 de Suduva din Lituania şi in turul 3 de Trnava din Slovacia. Salzburg vine după o victorie obtinuţă pe teren propriu, în campionat, cu Hartberg, scor 2-0. A trecut în turul 3 de campioana Macedoniei, Shkendija, dupa 3-0 pe teren propriu şi 1-0 în deplasare.

Afla mai multe despre: ce urmaresti astazitelekomsportmedia 

viewscnt
Articole similare