Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive pe care le poţi vedea astăzi

1. Ajax – Dinamo Kiev,  ora 22:00 | Ajax ocupa pozitia a 6-a in actuala stagiune, avand 4 puncte dupa primele 2 runde, remizand pe teren propriu, 1-1, cu Heracles, invingand-o in deplasare pe Venlo, cu scorul de 1-0. Venit in aceasta vara de la Southampton, Dusan Tadic a adus victoria in partida cu Venlo, transformand o lovitura de la 11 metri in minutul 88. Dinamo e pe 3 in actualul sezon, avand maximum de puncte dupa primele 4 runde si 1 meci mai putin disputat, cu Mariupol. A trecut in precedentul tur de Slavia Praga, echipa cu care a remizat in deplasare, scor 1-1, invingand-o pe acasa cu scorul de 2-0,
 
2. MOL Vidi – AEK Atena,  ora 22:00 | Desi este echipa gazda si beneficiaza de avantajul propriului teren, MOL Vidi este cotata cu sansa a doua la casele de pariuri, ceea ce nu surprinde pe nimeni, urmand totusi sa infrunte o adversara mai puternica, dar si mai experimentata. De partea cealalta, despre AEK Atena e o echipa mai valoroasa, ce evolueaza intr-un campionat mai bine cotat, dar care si o experienta mai mare in competitiile europene.
 
3. Young Boys – Dinamo Zagreb,  ora 22:00 | Young Boys e intr-o forma excelenta si a castigat toate cele 5 meciuri din acest sezon. Ofensiva e la un nivel excelent si a inscris minim 2 goluri in toate cele 5 partide. Dinamo Zagreb e neinvinsa in cele 8 partide din acest sezon si pe 6 le-a castigat. Se bazeaza pe un atac constant care a marcat in toate cele 8 confruntari de pana acum.

Afla mai multe despre: ce urmaresti astazitelekomsportmedia 

viewscnt
Articole similare