Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive pe care le poţi vedea astăzi

1. LIVE | Metaloglobus - Petrolul Ploieşti, ora 18:00. Se anunţă spectacol total în Liga a 2-a! Telekom Sport transmite cinci partide din etapa a 4-a a Ligii a 2-a. Balul este deschis vineri, de Petrolul, iar ”lupii galbeni” promit o nouă reprezentaţie excelentă în deplasarea de la Metaloglobus.
 
 
2. LIVE | Concordia Chiajna - Astra Giurgiu, ora 21:00. Astra este neînvinsă în acest sezon în care a înregistrat o victorie, 1-0 cu FCSB şi patru rezultate de egalitate (toate încheiate cu scorul de 1-1). O singură înfrângere au suferit ilfovenii în precedentele patru jocuri din campionat, în rest au două succese şi o remiză. 
 
3. LIVE | Bayern - Hoffenheim, azi de la 21:30. La 12 zile după ce şi-a adjudecat primul trofeu al sezonului, prin câştigarea Supercupei Germaniei, Bayern Munchen porneşte în căutarea celui de-al 29-lea titlu din istorie în Bundesliga şi al şaptelea la rând. Adversară îi va fi Hoffenheim, locul 3 în ediţia precedentă. În sezonul trecut, cele două echipe şi-au împărţit victoriile. 

Afla mai multe despre: ce urmaresti astazitelekomsportmedia 

viewscnt
Articole similare