Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Ce urmăreşti astăzi? TOP-ul celor mai importante evenimente ale zilei

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive pe care le poţi vedea astăzi

1. Dinamo Kiev - Ajax, ora 22:00 | După 3-1 la Amsterdam, Ajax este cu un picior şi jumătate în grupele Ligii. Ca să fie sigură de acest lucru, nu trebuie să piardă la mai mult de un gol cu Dinamo sau să marcheze. Ajax este în continuare neînvinsă în acest sezon. Şi-a început parcursul european în turul al doilea preliminar, unde a trecut uşor de Surm Graz – 2-0 pe teren propriu şi 3-1 în deplasare. Pentru echipa lui Aleksandr Khatskevych, meciul din tur de la Amsterdam a deschis o adevărată cutie a Pandorei. A fost primul eşec din acest sezon, iar în weekend a făcut şi primul pas greşit în campionat, 1-1 cu Chernomorets.
 
2. AEK Atena - MOL Vidi, ora 22:00 | Videoton a fost una dintre surprizele competiţiei până acum şi nu trebuie tratată de sus. Campioana Ungariei nu mai are niciun fel de presiune. Şi-a câştigat locul în grupele UEFA Europa League cu multă sudoare. Marele atuu al grecilor este experienţa europeană. AEK a mai jucat de patru ori în grupele celei mai importente competiţii europene. Niciodată nu a reuşit să ajungă în faza eliminatorie, dar a terminat de două ori pe locul 3 şi a continuat în Europa League. 
 
3. Dinamo Zagreb - Young Boys, ora 22:00 | Dinamo Zagreb vine dupa un succes in campionat, pe teren propriu cu cei de la Lokomotiv Zagreb, acestia impunandu-se cu 1-0. A obtinut un rezultat bun in tur, o remiza cu gol marcat, astfel ca in momentul de fata croatii sunt favoriti in ceea ce priveste calificarea in grupe. Young Boys nu a mai pierdut un meci de mai bine de o luna, de la o infrangere cu 4-0 in fata celor de la Wolves intr-o partida amicala. A castigat fara nicio emotie ultima partida de campionat, disputata pe teren propriu cu cei de la Xamax, scor 5-2.

Afla mai multe despre: ce urmaresti astazitelekomsportmedia 

viewscnt
Articole similare