Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmează pentru Adrian Ursea în urma despărţirii de Nice: ”După atâţia ani de experienţă, simt că a venit momentul să mă lansez”

Ce urmează pentru Adrian Ursea în urma despărţirii de Nice: ”După atâţia ani de experienţă, simt că a venit momentul să mă lansez”

Stranieri

Comentarii

Adrian Ursea, fostul antrenor al lui OGC Nice, a discutat despre unde speră să îi avanseze cariera, în urma plecării de pe Coasta de Azur.

Adrian Ursea a fost numit antrenorul lui Nice la începutul lui decembrie, pe când echipa se află într-o formă groaznică şi era cu moralul la pământ. Românul l-a înlocuit pe legendarul Patrick Viera, fostul căpitan al lui Arsenal, inclusiv în sezonul invincibil reuşit sub conducerea lui Arsene Wenger.

Ursea avea un obiectiv ”simplu”: să redreseze sezonul echipei. Iar, în urma victoriei impresionante în deplasare, cu Lyon, în ultima etapă, Nice a reuşit să termine stagiunea pe un respectabil loc nouă. Apoi, Ursea şi fostul său club şi-au mulţumit şi s-au despărţit amicabil.

Ce urmează pentru Adrian Ursea în urma despărţirii de Nisa

Românul nu fusese numit cu scopul de a continua ca antrenor după încheierea stagiunii 2020/2021, iar dorinţa acestuia de a fi tehnician a însemnat că acesta va pleca de la Nisa. În viitor, Ursea doreşte să fie antrenor principal şi are deja oferte din Franţa şi Elveţia.

”Un lucru este sigur, că vreau să fiu numărul unu. Am o experienţă de 20 de ani de când sunt antrenor secund, câteva experienţe de interimat ca antrenor numărul unu în Elveţia, şef tehnic, director sportiv în club, deci paleta mea este foarte diversă.

De ce? Pentru că totdeauna am considerat că dacă vrei să devii numărul unu trebuie să ai cunoştinţă de toate felurile care se pot găsi pe plan profesional într-un club. Şi am încercat să le practic pe toate, să mă inspir şi să învăţ cât se poate de mult din toate.

Astăzi, după atâţia ani de experienţă, simt că a venit momentul să mă lansez, să fiu numărul unu, consider că am experienţă şi o filosofie interesantă şi-mi place foarte mult să transmit. Sunt o persoană căreia îi place să împărtăşească o idee despre fotbal cu jucătorii pe care îi are la dispoziţie.

Am o satisfacţie deosebită când lucrez cu jucătorii şi pot să-i fac să progreseze, pentru că rezultatele vin din progresul jucătorului. Sunt motive pentru care vreau să aleg această cale, să fiu numărul 1.

(n.r. întrebat despre oferte) Nu, nu, la Lausanne, nu, este definitiv, era una dintre opţiunile mele, dar am ales căi diferite de Lausanne. Sunt discuţii, e perioada de mercato, sunt multe contacte, pe care nu pot să vi le dezvălui, că e la Ligue 1, că e la Ligue 2 şi din altă parte, este perioada în care se mişcă foarte mult lucrurile. Dar sunt şi multe zvonuri”, a declarat Adrian Ursea, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: adrian urseanisaogc nice 

viewscnt
Articole similare