Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmează pentru Denis Alibec în perioada în care e exilat la CFR Cluj! Conducerea, întrebată dacă atacantul pleacă în iarnă | EXCLUSIV

Ce urmează pentru Denis Alibec în perioada în care e exilat la CFR Cluj! Conducerea, întrebată dacă atacantul pleacă în iarnă | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Lui Denis Alibec i se vor asigura un preparator şi condiţii de pregătire, în perioada în care va fi exilat de la prima echipă. Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a fost întrebat şi dacă atacantul ar putea pleca de la echipa din Ardeal.

Ce urmează pentru Denis Alibec după ce a fost exclus de Dan Petrescu din lotul lui CFR Cluj

Denis Alibec a fost exclus din lotul condus de Dan Petrescu, după ce a dispărut de pe marginea terenului în timpul meciului cu Academica Clinceni, scor 2-0.

"Acum, în tribună fiind, nu am observat când s-a dus spre vestiare şi nu a mai revenit. A stat pe tunel. E clar că există o nemulţumire că nu joacă titular. Antrenorul e cel care decide, iar dacă el răspunde de rezultate, titulari, rezerve, programul de antrenament, trebuie respectat. Prefer să avem regulamente respectate decât unul excelent pe care-l încălcăm. 

Ca răspuns, Alibec are anumite interpretări personale. Am încercat să-l sprijin moral. Consider că are nevoie de ajutor. Văd în el un talent, colaborez, comunic cu el. Îl consider prieten şi e normal să existe comunicare. Când i-am comunicat decizia, am mai atenuat din percpeţia lui despre decizie. Dacă rămâne sau se duce de la CFR Cluj, e important să se pregătească. Trebuie să existe seriozitate, mai ales când ai un antrenor care a câştigat campionate şi care are sprijinul clubului. Dan Petrescu are toată susţinerea noastră", a declarat Cristi Balaj pentru Telekom Sport. 

Pleacă Denis Alibec în iarnă?

Preşedintele campioanei României a fost întrebat dacă sunt şanse ca atacantul naţionalei României să plece în iarnă, dar a spus că totul depinde de dorinţa campioanei României. 

"Da, e împrumutat până în vară. Dacă stabilim cu acordul clubului... Da, noi decidem dacă rămâne. E important să evolueze pentru noi şi să ne folosim în totalitate de el, pentru că suma plătită pe care i-o plătim nu e mică. Alibec, prin evoluţiile din trecut, a demonstrat că poate mai mult. Sunt convins că şi el nemulţumit de ce a făcut prin prestaţiile lui", a adăugat Balaj. 

Denis Alibec se va pregăti separat şi aşteaptă un semn din partea lui Dan Petrescu. "Chiar dacă e exclus de la pregătirea cu prima echipă, îi asigurăm condiţii să se pregătească în continuare. Depinde doar de el dacă e deschis să discute cu Dan Petrescu. 

Cu Debeljuh a fost o situaţie similiară, cu anumite acte de indisciplină şi a înţeles. E problema jucătorilor. Vorbim despre jucători valoroşi, iar noi demonstrăm că nu avem toleranţă. Profesionalismul trebuie să fie la cel mai înalt nivel. Nu, nu ne-au reproşat nimic despre bani. Îşi vor primi banii şi nu are legătură una cu alta. 

Noi îi punem lui Alibec la dispoziţie un preparator fizic şi condiţii de pregătire. În rest, rămâne de văzut. E decizia antrenorului dacă va fi reprimit", a mai spus oficialul clujenilor despre Denis Alibec. 

 

 

Afla mai multe despre: denis alibeccfr clujdenis alibec exclus cfr clujdan petrescu cristi balaj 

viewscnt
Articole similare