Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmează pentru Florinel Coman după transferul în Qatar: „Eu am antrenat acolo şi ştiu!”

Ce urmează pentru Florinel Coman după transferul în Qatar: „Eu am antrenat acolo şi ştiu!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman s-a înţeles cu un club din Qatar, dar fotbalistul de la FCSB este avertizat în privinţa acestui transfer.

Ioan Andone, verdict în privinţa transferului în Qatar al lui Florinel Coman

Ioan Andone a fost prezent la meciul dintre Voluntari şi Oţelul, scor 1-1, iar la finalul duelului a oferit un interviu în care a abordat mai multe subiecte. Întrebat despre transferul lui Florinel Coman în Qatar, fostul internaţional a ţinut să-l avertizeze pe fotbalistul de la FCSB.

Andone e de părere că va fi foarte greu pentru Coman să mai revină în Europa din Qatar, dar recunoaşte că şi planul financiar este unul important.

„E decizia lui, nu ştiu cât de bună e din punct de vedere sportiv. Financiar e foarte bună, dar din ţările alea rar mai poţi să vii în Europa. Rămâi acolo 5 ani de zile, strângi milioane bune. Pentru naţională încă e în regulă, uitaţi-vă la Stanciu cum joacă.

Şi campionatele alea au crescut, au câte 6-7 străini, e mult mai spectaculos, mult mai profesionist. Eu am antrenat, dar aveam 3 străini, restul erau localnici şi era greu, dar acum a crescut nivelul”, a declarat Ioan Andone.

  • 6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Elias Charalambous, anunţ despre plecarea lui Coman: „Poate rămâne la FCSB! Eu ştiu că nu e nimic stabilit”

„Din punctul meu de vedere, astfel de zvonuri nu sunt importante acum. Avem timp să vorbim despre transferuri, despre plecări şi veniri. Mâine vom avea un meci foarte dificil şi n-avem timp să vorbim despre asta. După ce se va termina tot, avem timp să discutăm. Îl simt pe Coman 100% concentrat. Îl văd în fiecare săptămână şi e într-o formă de top.

Nu am avut timp să mă gândesc la transferul lui Coman. El va lua cea mai bună decizie. Poate că va decide să rămână aici. Nu cred că e ceva stabilit, nu am această informaţie. Hai să terminăm totul cum ne dorim, iar ulterior el va decide dacă va merge undeva, unde va merge sau dacă va rămâne aici”, a spus Elias Charalambous la conferinţa de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj.

 

Afla mai multe despre: ioan andoneflorinel comanfcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare