Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmează pentru Liviu Ciobotariu după eşecul cu Poli Iaşi

Ce urmează pentru Liviu Ciobotariu după eşecul cu Poli Iaşi

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Liviu Ciobotariu este într-o poziţie dificilă după eşecul din deplasarea de la Iaşi, meci pierdut de Sepsi cu scorul de 1-0. Patronul Laszlo Dioszegi va decide săptămâna viitoare soarta antrenorului de pe banca covăsnenilor.

Patronul echipei din Sf. Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a dezvăluit planul pentru următoarea perioadă în cadrul clubului după al şaselea eşec consecutiv în Superliga.

Echipa din judeţul Covasna se află pe locul 12, cu un total de 12 puncte. 

Astfel, patronul covăsnenilor a analizat proporţiile dezastrului din punct de vedere sportiv.

"Prea bine nu sunt, însă jucătorii au vrut, s-a văzut voinţă. Dacă aveam norocul să marcăm în minutul 2 (n.r. - se referă la penalty-ul ratat de Cosmin Matei), alta era situaţia.

Băieţii s-au zbătut, după multe etape mingea a fost la noi, am avut şi câteva ocazii, dar, ca de obicei, mingea n-a intrat în poartă.

Trebuie s-o spunem, să recunoaştem, suntem în groapă!" a declarat Laszlo Dioszegi conform GSP.

„Încet, încet spunem adio play-off-ului. Fără 9 puncte în următoarele 3 etape, cred că trebuie să ne luăm gândul de la play-off!

Nu se discută altceva cu Botoşani decât victoria, nu mai e cale de întors, trebuie să câştigăm neapărat!” a continuat patronul celor de la Sepsi OSK.

Patronul celor de la Sepsi va discuta săptămâna viitoare situaţia lui Liviu Ciobotaru, şeful grupării din Sf. Gheorghe fiind nevoit să plece în străinătate, în această săptămână.

„N-am ajuns încă la club, luni vin acasă, acum trebuie să zbor în străinătate. Încă n-am discutat cu Ciobi, cu staff-ul. Să vedem, urmează meciul cu Botoşani şi probabil marţi o să vorbim” a încheiat Dioszegi.

Afla mai multe despre: sepsiliviu ciobotariusuperliga 

viewscnt
Articole similare