Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmează pentru Sergio Ramos. Fundaşul de legendă al Realului, tot mai aproape de plecarea de la Madrid

Ce urmează pentru Sergio Ramos. Fundaşul de legendă al Realului, tot mai aproape de plecarea de la Madrid

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos este la un pas de plecarea de la Real Madrid, anunţă presa spaniolă.

Căpitanul madrilenilor, Sergio Ramos se îndepărtează din ce în ce mai mult de Real Madrid. La finalul lunii, legendarului apărător îi expiră contractul cu gruparea blanco.

Sergio Ramos nu va participa la Campionatul European de Fotbal, iar prezenţa sa în lotul lui Real Madrid pentru sezonul viitor este în continuare, incertă. Mundo Deportivo anunţă că oficialii blanco nu îi vor mai face nicio altă ofertă lui Ramos, considerând că oferta făcută acum câteva săptămâni de Florentino Perez este ultima făcută jucătorului.

Ibericii scriu că Ramos s-a supărat şi mai tare, după ce Real Madrid l-a transferat pe David Alaba, fără să închidă oficial situaţia sa. Sosirea lui Carlo Ancelotti, care părea a fi o soluţie salvatoare pentru jucătorul spaniol, nu pare să cântărească atât de mult pe cât ar fi crezut Sergio Ramos. Italianul nu se poate opune deciziei clubului, care se pare că i-a făcut deja o ofertă finală lui Ramos şi nu va reveni cu alta nouă.

Căpitanul madrilenilor vrea doi ani de contract şi acelaşi salariu, în timp ce Real Madrid i-a propus un singur an de contract şi o diminuare cu 10% a contractului actual, la fel ca la toţi jucătorii din lot pe perioada de pandemie.

În condiţiile date, Sergio Ramos pare mai aproape de o plecare de la Real Madrid, decât de prelungirea contractului cu gruparea blanco. 

Afla mai multe despre: sergio ramos 

viewscnt
Articole similare