Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce variantă de înlocuire are Realul pentru Lopetegui! Un nume mare al istoriei blanco este pe listă

Ce variantă de înlocuire are Realul pentru Lopetegui! Un nume mare al istoriei blanco este pe listă

Real Madrid

Comentarii

Guti este pregătit să devină noul antrenor al lui Real Madrid dacă Lopetegui va fui demis de preşedintele Florentino Perez. Numele fostului fotbalist al madrilenilor a fost vehiculat ca variantă şi în momentul numirii actualului selecţioner.

Real Madrid are un start de campionat mult sub aşteptări. Campioana Europei este pe locul patru în campionat şi nu a înscris în ultimele 4 meciuri oficiale. Iar zvnonurile privind o posibilă demitere a lui Lopetegui au început să curgă. Antrenorul pare că a primit un răgaz pentru a îndrepta situaţia însă decisiv ar putea El Clasico programat pe 28 octombrie, pe Camp Nou. În timp ce Lopetegui tremură, pretendenţii la postul său încep să îşi facă iluzii că ar putea ajunge în locul său, pe Santiago Bernabeu. 

Guti este unul dintre cei care ar putea să îi urmeze fostului selecţioner al Spaniei. Fostul fotbalist al madrilenilor, cu 542 de prezenţe în echipa blanco, stă la pândă şi aşteaptă un semn de la Florentino perez. În vară , după plecarelui Zidane s-a vorbit că fostul mijlocaş al Realului ar fi cea mai potrivită vaiantă de înlocuire a francezului, dar până la urma conducerea l-a ales atunci pe Lopetegui. 

La fel ca şi Zidane, Guti cunoaşte bine clubul după ce a pregătit echipele de juniori ale madrilenilor, iar în acest moment este secundul lui Senol Gunes la Beşiktaş, cealaltă echipă pentru care a evoluat în carieră fosta legendă a Realului. 

Afla mai multe despre: lopeteguigutireal madrid 

viewscnt
Articole similare