Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce variante are Juventus pentru a-l înlocui pe Cristiano Ronaldo. Tuttosport anunţă lista jucătorilor pe care Juve îi vrea în locul portughezului

Ce variante are Juventus pentru a-l înlocui pe Cristiano Ronaldo. Tuttosport anunţă lista jucătorilor pe care Juve îi vrea în locul portughezului

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo ar putea pleca de la Juventus în această vară.

Starul lusitan va discuta în următoarea perioadă despre viitorul său la Juve, dar Tuttusport crede că Ronaldo vrea să plece de la formaţia preluată între timp de Max Allegri.

Sursa citată scrie că Juve are mai multe variante pentru a-l înlocui pe Cristiano. Una dintre ele este Mauro Icardi de la Paris Saint Germain, un fotbalist care a mai fost pe lista lui Juve.

O altă variantă lansată de Tuttosport este Vlahovic de la Fiorentina, unul dintre cei mai în formă atacanţi din Serie A în stagiunea trecută.

În fine, a treia variantă a juventilor ar fi Gabriel Jesus de la Manchester City, un fotbalist care nu mai este sigur de viitorul său pe Ettihad Stadium, mai ales dacă City îl va transfera până la urmă pe Harry Kane.

Cât despre Cristiano Ronaldo, AS scrie că între posibilele sale destinaţii sunt Manchester United şi Paris Saint Germain. Dacă Mbappe va pleca în cele din urmă de pe Parc de Princes, este de aşteptat ca formaţia antrenată de Mauricio Pochettino să încerce pista Cristiano Ronaldo, crede şi presa franceză.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldogabriel jesusvlahovicicardi 

viewscnt
Articole similare