Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce veste! Unul dintre favoriţii la podium a abandonat în Turul Franţei!

Ce veste! Unul dintre favoriţii la podium a abandonat în Turul Franţei!

Ciclism

Comentarii

Ciclistul italian Vicenzo Nibali (Bahrain Merida) a suferit o fractură de vertebră, joi, în timpul etapei a XII-a a Turului Franţei şi a abandonat competiţia, informează lequipe.fr.

Nibali, locul 4 la general, la două minute şi 37 de secunde de lider, a căzut în timpul ascensiunii de pe Alpe d'Huez, după ce s-a lovit de un grup de spectatori de pe marginea drumului, pe ultimii patru kilometri ai etapei. El a terminat al şaptelea etapa, la 13 secunde de învingător, purtătorul tricoului galben, britanicul Geraint Thomas (Sky). Nibali a fost transportat, joi, la un spital n Grenoble.

"Din nefericire, rezultatul controlului medical nu este bun. A fost confirmată fractura unei vertebre. Mâine, mă voi întoarce acasă pentru o perioadă de repaus", a scris Nibali, pe reţelele de socializare.

Vicenzo Nibali, 33 de ani, era unul dintre favoriţii din Le Tour, câştigător al ediţiei 2014 a Marii Bucle. În palamresul său figurează şi celelalte două tururi importante, Turul Spaniei şi Turul Italiei, pe care le-a câştigat în 2010, respectiv 2013 şi 2016.

Afla mai multe despre: nibaliturul franteiciclism 

viewscnt
Articole similare