Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce zice Jerry Gane despre Cortacero: „Minciunile lui ne-au distrus” + Ultimele detalii despre relaţia cu Cosmin Contra: „Mi-am asumat”

Ce zice Jerry Gane despre Cortacero: „Minciunile lui ne-au distrus” + Ultimele detalii despre relaţia cu Cosmin Contra: „Mi-am asumat”

Superliga

Comentarii

Jerry Gane (49 de ani), antrenorul „câinilor”, a mărturisit că se disociază complet de acţiunile spaniolilor de la Dinamo.

Dinamo se zbate să supravieţuiască, după ce a fost preluată, la începutul sezonului, de investitorul spaniol Pablo Cortacero. Ibericul nu s-a achitat de promisiuni, a dispărut din peisaj,

Gane a mărturisit că l-a văzut doar de două ori pe Pablo Cortacero. „L-am văzut doar de două ori pe acest Cortacero. În august şi în decembrie. Înainte de sărbători, la ultima etapă, am rămas la hotel pentru că ieri invitat la o emisiune şi acolo m-am întâlnit la micul dejun cu Cortacero. L-am abordat eu. A zis că v-a rezolva lucrurile, că le va pune la punct. Ne-a zis să stăm liniştiţi, a zis să nu ne facem probleme. A promis că va achita toate datoriile. A dat ca şi termen sărbătorile de Crăciun. Ne-am minţit. Dar nu mă mir, ne-a minţit de atâtea, prin tot ce le-a zis jucătorilor etc. E cel mai dureros. Minciuna asta ne-a distrus! Eu i-am cunoscut pe spanioli ăştia doar când au venit la Dinamo, nici Cosmin nu-i ştia bine”, a mărturisit Gane la TV Telekom Sport.

RELAŢIA DINTRE COSMIN CONTRA ŞI JERRY GANE

Antrenorul lui Dinamo a mărturisit că nu există conflict între el şi Cosmin Contra. „Discuţia iniţială dintre mine şi el a fost să rămân să ajut echipa cât pot. Puteam să rămân o etapa, două şi după să mă dea afară. Nu s-a întâmplat aşa. Am avut o discuţie cu suporterii şi aceştia m-au rugat să rămân. Asemenea jucătorii, care mi-au trimis mesaje. Între mine şi Cosmin nu există conflict. Nu s-a supărat că eu am rămas mai mult la Dinamo. El ştie foarte bine situaţia şi conjunctura cum am rămas. Sunt decizii pe care eu mi le asum!”, a declarat Gane.

DINAMO POATE AJUNGE PE MÂINILE ALTCUIVA

Ioan Andone ar fi putut reveni la Dinamo ca preşedinte executiv, dacă Ionuţ Negoiţă ar fi bătut palma cu alţi spanioli, în locul lui Pablo Cortacero. Deşi ibericii lui Andone au negociat cu fostul finanţator, mutarea nu s-a realizat: „Voiau să cumpere clubul Elche, care avea probleme financiare şi costa un euro, şi avea datorii de 19 milioane de euro. Şi atunci le-am zis şi eu că există în România o echipă care se vinde pe un leu, dar are datorii, pe care trebuie să le verifici", a declarat fostul antrenor de la Dinamo


 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare