Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai bună afacere făcută de Milan. Cum să aduci un jucător liber de contract, iar după doar trei săptămâni să-l vinzi pe milioane de euro

Cea mai bună afacere făcută de Milan. Cum să aduci un jucător liber de contract, iar după doar trei săptămâni să-l vinzi pe milioane de euro

AC Milan

Comentarii

Presa engleză a scris că antrenorul echipei Chelsea, Maurizio Sarri, îl doreşte pe "Stamford Bridge" pe portarul Pepe Reina, dacă belgianul Thibaut Courtois va pleca la Real Madrid. Reina a semnat la 2 iulie un contract cu AC Milan, din postura de jucător liber de contract şi s-a alăturat echipei milaneze în urmă cu două zile.

Sarri l-a antrenat pe Reina până la finalul sezonului trecut, când ambii au plecat de la Napoli, tehnicianul la Londra, iar portarul spaniol de 35 de ani la Milan.

Însă, echipa londoneză este foarte aproape de a se despărţi de Courtois, iar Sarri vrea să-l aducă în locul belgianului pe Reina. The Sun notează că suma de nouă milioane de lire sterline (10 milioane de euro) ar fi de ajuns pentru ca Milan să-l cedeze pe jucător.

Reina nu ar fi la prima experienţă în Premier League. El a jucat 285 de meciuri pentru Liverpool, între 2005 şi 2014, înainte de a ajunge la Napoli.

Potrivit presei internaţionale, Real Madrid şi Chelsea ar fi ajuns la un acord pentru transferul portarului Thibaut Courtois la campioana Europei. Real ar urma să plăteasă grupării engleze o suma între 35 şi 40 de milioane de euro pentru jucătorul care mai are contract până în 2019 cu Chelsea. Însă, londonezii nu îşi cedează goalkeeper-ul până nu îi găsesc un înlocuitor pe măsură.

Afla mai multe despre: reinacourtoisreal madridmilanmaurizio sarri 

viewscnt
Articole similare