Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai bună cotă de jucat la Şahtior - AS Roma, în Liga Campionilor. Duel echilibrat în Ucraina

Cea mai bună cotă de jucat la Şahtior - AS Roma, în Liga Campionilor. Duel echilibrat în Ucraina

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Şahtior - AS Roma Liga Campionilor 21.02.2018. Un duel inedit, ce sună mai degrabă a meci de optimile Europa League. Totuşi, Roma şi Şahtior joacă la masa bogaţilor şi vizează calificarea între cele mai bune opt echipe din Europa.

Ponturi pariuri Şahtior - AS Roma Liga Campionilor 21.02.2018

Şahtior a avut o pauză îndelungată în această iarnă, însă a revenit cu o victorie clară în campionatul Ucrainei, scor 5-0 cu Chernomoreţ Odessa. De cealaltă parte, romanii au disputat şapte meciuri oficiale în acest an. Începutul a fost catastrofal, nereuşind să câştige niciunul din primele patru dueluri. Totuşi, trupa de pe Olimpico şi-a revenit iar acum se laudă cu trei victorii consecutive. 

Interesant este că Şahtior şi-a câştigat toate partidele jucate acasă în grupele UEFA Champions League, 2-1 cu Napoli, 3-1 cu Feyenoord şi 2-1 cu Manchester City. Aşadar, trupa din Ucraina e aproape imposibil de învins acasă, chiar dacă duelul cu puternica City venea într-o perioadă fără miză pentru englezi.

Ponturi pariuri Şahtior - AS Roma Liga Campionilor 21.02.2018

Niciuna dintre cele două echipe nu are absenţe importante. S-au mai întâlnit de patru ori în această competiţie, iar Şahtior stă mult mai bine. A câştigat de trei ori, iar în cele două confruntări de acasă s-a impus de fiecare dată la zero. Roma are o singură victorie, pe Olimpico în 2006, scor 4-0. 

ECHIPELE PROBABILE

Şahtior (4-2-3-1): Pyatov; Butko, Kryvtsov, Rakitskiy, Ismaily; Fred, Stepanenko; Marlos, Taison, Bernard; Ferreyra
Absenţi: Srna, Malyshev

Roma (4-2-3-1): Alisson; Bruno Peres, Fazio, Manolas, Kolarov; De Rossi, Strootman; Cengiz Ünder, Nainggolan, Perotti; Džeko
Absenţi: Karsdorp, Gonalons, Luca Pellegrini

Pronostic: 1X @ 1.41

Afla mai multe despre: sahtioras romaponturi pariurichampions league 

viewscnt
Articole similare