Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai bună cotă pe goluri de luni vine din liga a 2-a franceză

Cea mai bună cotă pe goluri de luni vine din liga a 2-a franceză

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Brest - Lorient Franta 16.04.2018. În această seară avem parte de un meci interesant în cea de-a două ligă din Franţa, între Brest şi Lorient.

Ponturi pariuri Brest - Lorient Franta 16.04.2018

Echipa gazdă, Brest, este pe locul opt al clasamentului, însă încă mai păstrează şanse să ajunge pe unul din locurile de play-off. Practic, e la 4 puncte distanţă de poziţia a 5-a, ultima care garantează accesul în play-off. Semnul ambele marchează a fost prezent în patru din ultimele cinci meciuri disputate de Brest, iar gazdele au încasat cel puţin un gol în precedentele trei jocuri disputate pe teren propriu. Cel puţin în ultima vreme, Brest are evoluţii mai bune ”afară”, ca acasă. Pe Francis-Le Blé a câştigat un sigur meci acasă, în vreme ce pe teren străin are două victorii în acelaşi interval.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi

Ponturi pariuri Brest - Lorient Franta 16.04.2018

Deşi este o diferenţă de cinci puncte între cele două formaţii, în favoarea lui Lorient, o victorie a lui Brest în meciul de luni ar strânge şi mai mult lupta pentru play-off. Lorient joacă foarte bine în ultima vreme, reuşind cinci victorii în precedentele şase etape Faze ofensivă lucrează foarte bine pentru formaţia antrenată de Mickaël Landreau. Mai exact, Lorient a marcat cel puţin un gol în ficare din ultimele 15 meciuri din deplasare. A marcat chiar de 6 ori într-un meci! Confruntarea din turul campionatului s-a terminat cu victoria lui Lorient, scor 4-2.

Brest - Lorient Peste 1,5 @ 1.34

Afla mai multe despre: brestlorientligue 2franta 

viewscnt
Articole similare