Experiențe împreună.
You are here:

Cea mai bună dovadă că Ronaldo nu e om. Trecut de 35 de ani, portughezul şochează: cu câte ore mai devreme a ajuns antrenamentul lui Juventus

Cea mai bună dovadă că Ronaldo nu e om. Trecut de 35 de ani, portughezul şochează: cu câte ore mai devreme a ajuns antrenamentul lui Juventus

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo, ajuns la 35 de ani, i-a surprins din nou pe italieni, după ce s-a prezentat la antrenamentul lui Juventus cu nu mai puţin de patru ore mai devreme.

"Incredibilul Ronaldo: a ajuns la antrenament cu patru ore mai devreme", titrează Tuttosport.

Cotidianul italian scrie că starul portughez s-a prezentat, marţi, la baza de pregătire a lui Juventus la ora 12:52, în condiţiile în care antrenamentul campioanei Italiei era programat după ora 17:00. În tot acest timp, Cristiano Ronaldo a efectuat un antrenament individual, precizează italienii.

 

 

Serie A se reia la 20 iunie, cu meciul Torino - Parma, în direct la Telekom Sport

Serie A, campionat întrerupt de pandemia de coronavirus, se va relua sâmbătă, 20 iunie, la ora locală 19.30, cu meciul Torino - Parma, restanţă din etapa a XXVI-a, informează gazzetta.it.

În aceeaşi zi, de la ora locală 21.45 (22.45, ora României) va avea loc Verona - Cagliari, tot din etapa a XXVI-a.

Ultimele două restanţe din etapa respectivă vor avea loc la 21 iunie, Atalanta - Sassuolo (19.30) şi Inter - Sampdoria (21.45).

Meciurile etapei a XXVII-a se vor juca de luni, 22 iunie, până miercuri, 24 iunie.

Sezonul este programat să se încheie la 2 august, cu zece meciuri de la ora locală 21.45.

Din actuala ediţie a campionatului mai sunt de jucat 12 etape şi patru restanţe.

viewscnt
Articole similare