Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai ciudată amendă primită de Cristiano Ronaldo. Dezvăluiri din vestiarul lui Juventus

Cea mai ciudată amendă primită de Cristiano Ronaldo. Dezvăluiri din vestiarul lui Juventus

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo a trăit un moment tensionat chiar în primele luni la Juventus. Mai exact, în meciul cu Valencia, din UEFA Champions League, când a primit cartonaşul roşu.

Max Allegri, antrenorul lui Juventus de la acea vreme, a menţionat în regulamentul de ordine interioară că atunci când un jucător este eliminat trebuie să facă câte un cadou fiecărui coleg de echipă. Aşa a fost cazul şi în episodul cu Ronaldo, însă starul portughez nu a vrut iniţial să le cumpere nimic colegilor. 

"A durat foarte mult timp pentru că nu a putut să proceseze acel cartonaş roşu şi a insistat că nu a făcut nimic greşit. I-a luat ceva timp, aproape două luni, dar până la urmă am primit cu toţii câte un iMac", a dezvăluit Szczesny în propriul său podcast. 

Cristiano Ronaldo a primit cartonaşul roşu după un conflict cu Murillo, iar starul portughez a părăsit terenul în lacrimi. 

Portarul polonez a dezvăluit că a păţit şi el ceva similar, dar pentru că a întârziat la antrenament. Szczesny a povestit că a ajuns cu o jumătate de oră mai târziu la un antrenament, iar colegii săi deja aşteptau cadourile. Polonezul le-a cumpărat câte o pereche de căşti fiecăruia. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare