Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai ciudată "tactică" de la CM 2018! Selecţionerul Coreei de Sud şi-a pus jucătorii să-şi schimbe numerele de pe tricou! "Occidentalii ne deosebesc greu!"

Cea mai ciudată "tactică" de la CM 2018! Selecţionerul Coreei de Sud şi-a pus jucătorii să-şi schimbe numerele de pe tricou! "Occidentalii ne deosebesc greu!"

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul Shin Tae-yong a declarat că le-a schimbat intenţionat numerele de pe tricouri jucătorilor naţionalei Coreei de Sud la antrenamente şi la meciuri amicale, pentru a-i pune în încurcătură pe adversarii europeni, informează lefigaro.fr.

"Am făcut asta pentru că le este dificil occidentalilor să-i deosebească pe asiatici", a explicat el.

Şi are dreptate. Celebrul fost comentator francez Thierry Roland a făcut următoarea afirmaţie în timpul unui meci Coreea de Sud - Franţa: "Nimic nu seamănă mai mult cu un coreean decât un alt coreean".

Decizia lui Shin Tae-yong pare a fi fost justificată, pentru că omologul său suedez, Lasse Jacobsson, a fost văzut spionându-i pe sud-coreeni. El a închiriat o casă în apropiere de Salzburg, unde Coreea de Sud s-a pregătit înainte de Cupa Mondială.



"Nu cred că este ceva grav", a declarat Jacobsson, când a fost întrebat pe această temă, adăugând că este legitim ca toate echipele să dorească să-şi cunoască mai bine adversarele.

Acuzaţiile de spionaj au circulat şi în sens invers, sud-coreenii fiind bănuiţi că i-au urmărit pe suedezi înaintea CM.

Suedia şi Coreea de Sud vor juca luni, de la ora 15.00, la Niznîi Novgorod, în Grupa E a turneului final al Cupei Mondiale.

Program, rezultate şi clasamente CM 2018

Urmăreşte CM 2018 în secţiunea specială de pe TELEKOMSPORT.ro

Afla mai multe despre: coreea de sudjucatoritricouri 

viewscnt
Articole similare