Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai controversată fază a sezonului în Premier League! FOTO | United a primit gol în secunda 11, dar trebuia reuşita să fie anulată?

Cea mai controversată fază a sezonului în Premier League! FOTO | United a primit gol în secunda 11, dar trebuia reuşita să fie anulată?galerie foto

Premier League

Comentarii

Manchester United a piedut derby-ul cu Tottenham, scor 0-2, după un start dezastruos de meci, în care "diavolii" au încasat cel mai rapid gol al sezonului din Premier League.

Danezul Christian Eriksen a deschis scorul în secunda 11 a partidei. Londonezii au avut lovitura de start a partidei şi au ajuns la poarta lui De Gea din patru pase, fără ca jucătorii lui United să poată interveni.

E greu de crezut că o echipă antrenată de Jose Morinho poate fi "deschisă" atât de uşor într-un meci cu miză, precum partida de miercuri seară, însă fanii "diavolilor" au găsit rapid un argument pentru care golul ar fi trebuit să fie anulat. Şi regulamentul le dă dreptate.

Kane a "furat startul"

Aceştia au observat că golgheterul lui Tottenham, Harry Kane, se afla deja aproape doi metri în terenul lui United, înainte ca jucătorii lui Spurs să înceapă jocul.



Kane a sprintat spre terenul lui United şi a participat efectiv la fază, el fiind cel care a deviat balonul cu capul spre careul lui De Gea. Conform regulamentului, jucătorii celor două formaţii trebuie să stea în propria jumătate înainte de lovitura de start.

Totuşi, în imagine se vede că şi un jucător de la United, Jesse Lingard, se află în jumătatea adversă înainte ca balonul să fie lovit.

Afla mai multe despre: tottenhamunitedkanegol tottenhamgol secunda 11 

viewscnt
Articole similare