Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai dură conferinţă de presă văzută vreodată în Liga 1. Miriuţă şi-a distrus jucătorii. Aici ai tot ce a spus

Cea mai dură conferinţă de presă văzută vreodată în Liga 1. Miriuţă şi-a distrus jucătorii. Aici ai tot ce a spus

Dinamo București

Comentarii

Vasile Miriuţă a oferit o conferinţă de presă memorabilă la finalul meciului pierdut de Dinamo, scor 0-4, împotriva celor de la Viitorul.

Antrenorul nu şi-a menajat deloc cei cinci jucători care au petrecut înaintea meciului de Cupă cu Aerostar Bacău, dând exemplu de urmat atitudinea jucătorilor străini din lot. 

"Eu zece zile am lucrat să-i aduc pe străini şi pe români la acelaşi numitor comun, că era rupt vestiarul. Ăsta e adevărul, n-am spus-o până acum. Doar eu ştiu de câte ori i-am dus la RIN, la masa rotundă de la etajul 13, şi le-am cerut să spună tot ce au de spus. Începuse să se închege.

Sunt enorm de dezamăgit, m-au trădat. Dacă mă trădezi, nu pot să-ţi ţin partea. Mai bine mor pe mâna mea, mor cu Ion Gheorghe la 17 ani. Măcar ştiu că-l bag şi îşi dă viaţa pe teren.

Ce faci, mă, Costache, stai până la 4 dimineaţa şi azi îmi faci ruptură în minutul 60? M-ai lăsat în zece oameni o jumătate de oră. Pe Miriuţă îl dă afară, el e prostul. Păi nu e Miriuţă de vină, voi sunteţi!

Stai să bei Dudea la 19 ani şi azi ai dat de trei ori pe lângă minge... Nu se gândesc că, dacă se enervează patronul, îi ţine pe bancă pe durata contractului şi nu-i mai ia nimeni? Îşi încheie cariera la 22 de ani.

Nici nu m-am dus în vestiar după meci.

Îi ierţi o dată, îi ierţi de două ori, dar a treia oară te mai iartă doar bunul Dumnezeu, nu eu. Nici nu mai pot să-i privesc. Ce să le spun străinilor? Mâine se îmbată Romera, Nemec şi Salomao. O să-mi spună că şi ăştia au stat până la 4 dimineaţa.

I-am băgat pe toţi titulari (n.r. Dudea, Nedelcearu, Filip, Hanca şi Costache). Le-am mai dat o şansă. Acum nu-i mai iert, asta-i sigur"

 

Intra acum pe bilete-pariuri.ro pentru a vedea biletul zilei si ponturi pariuri

Afla mai multe despre: vasile miriutadinamoviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare