Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai dură reacţie după eliminarea Simonei Halep de la Roland Garros: ”O să vedem pe internet sute şi mii de postări imbecile”

Cea mai dură reacţie după eliminarea Simonei Halep de la Roland Garros: ”O să vedem pe internet sute şi mii de postări imbecile”

Tenis

Comentarii

Simona Halep a fost eliminată de la Roland Garros, iar Cristian Tudor Popescu, unul dintre cei mai vocali comentatori din tenisul românesc, anticipează un val de reacţii necative la adresa fostului lider mondial.

CTP a dorit să sublinieze şi faptul că ”Simo” este cea mai mare jucătoare de tenis pe care a dat-o România şi o legendă a sportului alb la nivel mondial.

”O să vedem pe internet sute şi mii de postări imbecile, jigniri la adresa Simonei. E cea mai bună jucătoare din toate timpurile pentru România, o legendă a tenisului mondial, va rămâne în istorie. Simona e de ani de zile în primele jucătoare ale lumii, e al 5-lea ani de când nu iese din top 10.

A oferit partide deosebite. Locul 8 mondial e foarte bine, extraordinar. Dacă se menţine în primele 10, nu putem decât s-o admirăm, s-o iubim şi să-i mulţumim. Dar trebuie umblat la tenisul Simonei. Trebuie făcute operaţii chirurgicale. Cel care poate să facă aceste schimbări este Darren Cahill, nu văd pe nimeni altcineva", a spus CTP, la Pro TV.

Simona Halep, locul 3 WTA, deţinătoarea trofeului şi de alte două ori finalistă, a fost eliminată în sferturile de finală ale French Open, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, în 68 de minute, de americanca Amanda Anisimova, 17 ani, locul 51 WTA. 

În urma acestei contraperformanţe, Simona Halep va coborî pe locul 8 WTA, aceasta va fi cea mai slabă clasare a Simonei Halep de la 17 februarie 2014, când a fost pe locul 9 WTA.

Afla mai multe despre: simona halepteniswta 

viewscnt
Articole similare