Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai frumoasă declaraţia de dragoste faţă de un club: ”Vreau ca cenuşa mea să fie împrăştiată peste stadion!”

Cea mai frumoasă declaraţia de dragoste faţă de un club: ”Vreau ca cenuşa mea să fie împrăştiată peste stadion!”

Fotbal

Comentarii

Eric Dier a dezvăluit ce doreşte să se întâmple cu rămăşiţele sale când va înceta din viaţă. Jucătorul lui Tottenham vrea ca cenuşa sa să fie împrăştiată peste stadionul echipei pe care o reprezintă din 2014.

Eric Dier a surprins într-un interviu acordat recent, după ce acesta a dezvăluit ce vrea să se întâmple cu rămăşiţele sale. Jucătorul lui Spurs doreşte să fie incinerat, ca apoi cenuşa sa să poată fi împrăştiată peste stadionul echipei sale.

Cea mai frumoasă declaraţia de dragoste faţă de un club

”Mi-ar plăcea să am cenuşa împrăştiată peste Tottenham Hotspur Stadium”, a spus acesta, pentru publicaţia Evening Standard.

În interviul acordat, Dier a mai discutat şi despre copilăria sa, petrecută în Portugalia, când el şi fraţii săi erau fani înfocaţi ai tenisului.

”Când creşteam, tenisul era foarte popular în familia mea, iar fraţii mei şi cu mine eram mari fani Nadal. Nu aş fi ales tenisul peste fotbal niciodată totuşi”, a mai spus jucătorul lui Tottenham.

Formaţia antrenată de Jose Mourinho se află pe poziţia a 6-a în Premier League şi luptă în continuare pentru a prinde locurile de Liga Campionilor. În acest sezon, Dier a evoluat în 21 de partide pentru Tottenham, de multe ori ca fundaş central, mai degrabă decât postul său preferat din faţa apărării.

Afla mai multe despre: eric diertottenhamtottenham hotspur stadium 

viewscnt
Articole similare