Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Cea mai frumoasă zi din viaţa”. Simona Halep le-a spus francezilor momentul care i-a schimbat cariera

„Cea mai frumoasă zi din viaţa”. Simona Halep le-a spus francezilor momentul care i-a schimbat cariera

Tenis

Comentarii

Simona Halep a acordat un amplu interviu publicaţiei franceze Tennis Magazine, în care a vorbit despre întreaga sa carieră. Sportiva care va juca în sferturile de finală de la Roland Garros cu Angelique Kerber a dezvăluit cel mai frumos moment din cariera sa.

Simona a fost întrebată de francezi dacă îşi mai aminteşte momentul când a devenit lider mondial. 

„Da, bineînţeles. A fost data de 7 octombrie, am avut foarte multe emoţii în timpul meciului cu Ostapenko, un vis devenit realitate, cea mai frumoasă zi din viaţa mea. După ce m-am liniştit, mi-am dat seama de performanţa pe care am realizat-o. Venind de la Constanţa, dintr-o ţară mică, mi-am dat seama că sunt capabilă să mă bat cu cele mai mari jucătoare din lume la cele mai mari turnee.

În România, nu avem o astfel de mentalitate de învingător, nu avem această abilitate din naştere de a ne gândi şi de a juca în turnee mari. Sunt foarte mândră de parcursul meu şi mă bucur că am reuşit să am acest parcurs alături de familia mea şi de prietenii mei. Când văd că sunt pe cea mai mare treaptă în clasamentul mondial mă simt recunoscătoare” - a spus Simona Halep. 

Afla mai multe despre: simona halepteniswtaangelique kerber 

viewscnt
Articole similare