Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai importantă competiţie sportivă a României începe în acest weekend » Liga 1 Betano revine!

Cea mai importantă competiţie sportivă a României începe în acest weekend » Liga 1 Betano revine!

Pariuri sportive

Comentarii

Betano, sponsorul oficial al Ligii 1, dă startul noului sezon! Cea mai importantă competiţie sportivă a României revine în acest weekend.

Ediţia 2018/19 a Ligii 1 Betano va începe în această seară, de la 21:00. Campioana CFR Cluj este responsabilă cu deschiderea festivităţilor, cu meciul de pe teren propriu împotriva lui FC Botoşani. Cel mai tare duel al primei runde se va juca, însă, mâine seară. FCSB va avea meci cu Astra, la Giurgiu, unde a câştigat de numai două ori în ultimele 8 partide de campionat! Roş-albaştrii vor avea meci greu şi peste o săptămână, chiar dacă pe propriul teren. Duminică, 29 iulie, este programat marele derby: FCSB – Dinamo!

Se anunţă din nou o luptă strânsă pentru trofeu, cu cele mai mari şanse fiind, conform cotelor, FCSB şi CFR! Craiova, Viitorul, Astra şi Dinamo le urmează în calculele bookmakerilor, aceste 6 echipe fiind aşteptate şi pe locurile de play-off. Spre deosebire de anii trecuţi, vara nu a fost una spectaculoasă pe piaţa transferurilor. Deşi au părăsit campionatul mai mulţi fotbalişti care au confirmat în Liga 1 Betano, nu au venit înlocuitori cu nume la fel de sonore. FCSB şi Craiova au realizat cele mai importante transferuri interne, prin venirile lui Moruţan şi Cicâldău, iar CFR a dat lovitura prin aducerea fundaşului Adam Lang din prima ligă a Franţei.

Betano, operatorul digital de pariuri şi cazinou, continuă drumul ca sponsor oficial al Ligii 1 şi în sezonul 2018-19! Toate meciurile de campionat pot fi urmărite cu streaming live pe Betano.com, iar cele mai importante au cote cu marjă 0%! Noutatea pregătită pentru pariori este oferta Avans de 2 goluri. Dacă echipa pe care ai pariat conduce cu două goluri, pariul tău este declarat câştigător, indiferent de ce se va întâmpla până la finalul meciului!

Programul primei etape

Vineri: CFR –Botoşani (21:00)
Sâmbătă: Hermannstadt – Sepsi (18:00), Astra – FCSB (21:00)
Duminică: Viitorul – Călăraşi (18:00), Dinamo – Voluntari (21:00)
Luni: Mediaş – Chiajna (18:00), Craiova – Iaşi (21:00)

Afla mai multe despre: pariuri sportivebetano 

viewscnt
Articole similare