Experiențe împreună.
You are here:

”Cea mai mare fraudă pe care am văzut-o”. Sora lui Cristiano Ronaldo, reacţie şocantă după ce superstarul lui Juventus a ieşit pozitiv la testul COVID-19

”Cea mai mare fraudă pe care am văzut-o”. Sora lui Cristiano Ronaldo, reacţie şocantă după ce superstarul lui Juventus a ieşit pozitiv la testul COVID-19

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a fost depistat pozitiv cu noul coronvirus, pe 13 octombrie, iar prezenţa sa pe teren în derbyul cu FC Barcelona din grupele Ligii Campionilor este incertă. Sora lui Cristiano Ronaldo, Katia Aveiro a explodat pe Instagram, după ce lusitanul a ieşit pozitiv la testul pentru coronavirus.

Cristiano Ronaldo are COVID-19! Starul portughez a fost testat pozitiv cu Coronavirus şi a intrat în izolare

Imediat după aflarea veştii, Federaţia Portugheză de Fotbal a emis următorul comunicat: „Cristiano Ronaldo nu se mai antrenează cu echipa naţională după ce fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. El nu va juca împotriva Suediei. Internaţionalul portughez se simte bine, nu are simptome şi e în izolare. În urma acestui rezultat pozitiv, restul fotbaliştilor şi staff-ul tehnic au fost supuşi şi ei aceleiaşi proceduri. Toată lumea este negativă şi se poate antrena sub comanda selecţionerului Fernando Santos”.

Veştile şi zvonurile apărute după confirmarea cu COVID-19 a lui Cristiano Ronaldo nu i-au picat deloc bine surorii vedetei lui Juventus, Katia Aveiro: „Dacă Cristiano Ronaldo este cel care trebuie să trezească lumea, mă simt nevoită să spun că acest portughez este într-adevăr trimisul lui Dumnezeu. Mulţumim! Cred că, începând de astăzi, mii de oameni, care au ajuns să creadă atât de mult în această pandemie, în teste şi în măsurile luate, vor vedea, aşa cum văd şi eu, că este cea mai mare fraudă pe care am văzut-o de când m-am născut. Am citit o frază astăzi şi vreau să o aplaud: 'Încetaţi să mai păcăliţi întreaga lume'. Deschide-ţi ochii, vă rog”, a fost mesajul postat de sora lui Cristiano Ronaldo pe contul ei de Instagram. 

Ca urmare a testului pozitiv la coronavirus, Cristiano Ronaldo nu va putea fi utilizat de Andrea Pirlo în cel puţin două meciuri. Juventus are de jucat în Serie A cu Crotone şi meciul de debut din UEFA Champions League, cu Dinamo Kiev. 

Marele semn de întrebare se pune în ceea ce priveşte disponibilitatea lui CR7 pentru derbyul grupei G din Liga Campionilor, cu FC Barcelona. Partida este programată pentru data de 28 octombrie, dar întâlnirea dintre Ronaldo şi Messi ar putea să nu aibă loc, dacă lusitanul nu se negativează cu o săptămână înaintea duelului de pe Juventus Stadium. 

E de neoprit! Ce i-a spus Ronaldo selecţionerului Portugaliei. Cum se simte lusitanul depistat pozitiv cu COVID-19

 

viewscnt
Articole similare
Suspiciuni de spalare de bani, crima organizata si terorism. De ce nu au mai ajuns banii lui...