Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai mare luptă din istorie. Conor McGregor revine în MMA şi se bate cu "vulturul" din Dagestan

Cea mai mare luptă din istorie. Conor McGregor revine în MMA şi se bate cu "vulturul" din Dagestan

Alte sporturi

Comentarii

Scăpat de problemele cu legea, Conor McGregor este pregătit să revină în cuşcă. UFC a anunţat următoarea luptă a irlandezului.

Conor McGregor revine în sportul care l-a făcut celebru şi se va bate cu "vulturul" Khabib Nurmagomedov, rusul care deţine titlul pe care McGregor nu l-a pierdut niciodată. Lupta va avea loc în cadrul galei UFC 229 de pe 6 octombrie, în Las Vegas. 
 
Ultima bătălie din cuşcă a luptătorului în vârstă de 30 de ani a avut loc în noiembrie 2016. Atunci Conor l-a învins pe Eddie Alvarez şi a câştigat centura la categoria lightweight (66-70 kg), devenind astfel dublu-campion, fiind deja "regele" la categoria featherweight (61-66 kg). McGregor a abandonat temporar UFC şi astfel a pierdut cele două centuri, pentru a se lupta cu Floyd Mayweather în ringul de box. Irlandezul a pierdut meciul de box, însă contul lui din bancă a luat proporţii. 
 
În timp ce McGregor avea grijă de copilul său sau promova meciul cu Mayweather, Khabib Nurmagomedov devenea noul "asasin" din UFC. Totul a culminat cu o luptă din aprilie, atunci când rusul a cucerit centura deţinută în trecut de McGregor. Totuşi duelul oficial dintre cei doi era doar o chestiune de timp. Tot în aprilie, după o conferinţă de presă, echipa lui McGregor, în frunte cu irlandezul, a atacat autocarul în care se afla Khabib. După acel incident, McGregor a scăpat de închisoare. 
 
21 de victorii şi trei înfrângeri are Conor McGregor în întreaga lui carieră în MMA, în timp ce Khabib Nurmagomedov este neînvins, câştigând 26 de lupte, dintre care opt prin knockout. 

Afla mai multe despre: conor mcgregorkhabib nurmagomedovmmaufclupta 

viewscnt
Articole similare