Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai mare umilinţă trăită de Becali. Primul jucător care a refuzat FCSB şi l-a jignit pe Gigi: "E un nebun! M-a vrut la Steaua"

Cea mai mare umilinţă trăită de Becali. Primul jucător care a refuzat FCSB şi l-a jignit pe Gigi: "E un nebun! M-a vrut la Steaua"

FCSB

Comentarii

În 2013, Kehinde Fatai avea doar 23 de ani, iar cota sa explodase pe transfermarkt. Mijlocaşul nigerian a fost transferat la Astra, iar evoluţiile sale bune le-au atras atenţia multor cluburi importante, inclusiv oficialilor de la FCSB.

"Am avut posibilitatea să ajung la Steaua, am primit o ofertă după primul meu sezon la Astra, dar Niculae nu m-a lăsat. În plus, Becali este un nebun! Vorbeşte prea mult la televizor, nu îmi place. Îmi aduc aminte că am marcat cu Steaua şi el vorbea urât despre mine la televizor. Zicea că un fotbalist cu numele meu nu va juca niciodată la echipa lui. Din acel moment, mi-am zis că niciodată n-o să joc pentru echipa lui", a declarat Fatai, conform ziare.com.

După aventuri la Club Brugge, la UFA sau la Sparta Praga, Fatai a ajuns acum în Belarus, unde evoluează pentru Dinamo Minsk. Mijlocaşul nigerian este cotat la 750 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: fataibecaliastrafcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare