Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Cea mai neagră pată din istoria lui Dinamo”. Dorinel Munteanu nu îl iartă pe Pablo Cortacero

„Cea mai neagră pată din istoria lui Dinamo”. Dorinel Munteanu nu îl iartă pe Pablo Cortacero

Superliga

Comentarii

Dorinel Munteanu, fost jucător şi antrenor a lui Dinamo, nu îl iartă pe Pablo Cortacero şi aruncă toată vina asupra lui pentru situaţia în care se află echipa.

Dinamo trece prin clipe grele. Formaţia din „Ştefan cel Mare” a ajuns tot mai jos în clasamentul din Liga şi riscă retrogradarea în Liga secundă. Din punct de vedere financiar stă şi mai prost, având în vedere că spaniolii care au preluat acţiunile clubului din Liga I au dispărut complet. Fanii-acţionari mai ţin în viaţă echipa şi o mai ajută din acest punct de vedere. Dorinel Munteaunu consideră implicarea spaniolilor la Dinamo ca fiind „cea mai neagră pată din istoria clubului”.

„E o ruşine, îmi pare rău că Dinamo trece prin această situaţie. Cortacero a venit ca salvator, ca investitior, dar…mă aşteptam să fie civilizat, judecând măcar după ţara din care provine. Trebuia să spună lucrurilor pe nume. Eu sunt alături de Dinamo, de DDB, deşi ei ştiu că nu pot să susţină şi-n viitor sută la sută financiar echipa. E un club foarte greu. Absolut, acest Cortacero reprezintă cea mai neagră pată din istoria lui Dinamo, el şi ceilalţi spanioli. Acum au ajuns şi prin tribunale…aici duce neseriozitatea lor” a declarat Dorinel Munteanu, în exclusivitate pentru ProSport.

„Dinamo nu s-a regăsit deloc din punct de vedere al jocului. A rămas la conducere secundul lui Contra…Dinamo e greu de condus. E o echipă care impune tradiţie, rezultate, pretenţii mari. E un pas mic până la retrograre, asta se vede din exterior, chiar dacă nu le place unora să spun asta…A venit nea Gigi Mulţescu, dar el lucrează cu aceeaşi jucători şi îi trebuie putere ca să-i motiveze. Jucătorii trebuie să fie pregătiţi de un război foarte greu şi foarte mare. Mulţescu a fost îndepărtat, punct! A fost bătaie de joc, l-au plimbat pe la echipa a doua…E un antrenor profesionist, iubeşte Dinamo, dar în situaţia asta nu trebuie să i se impute nimic. Dacă era lăsat de atunci poate nu se mai întâmpla aşa, nu se ajungea în situaţia asta” a mai precizat Dorinel Munteanu, cel care a jucat la Dinamo în perioada 1991 – 1993 şi a antrenat echipa roş-albă în 2012. În acest moment, Dinamo este pe locul 14 în Liga I, cu doar 27 de puncte. În următoarea etapă, „câinii” se vor duela cu Poli Iaşi, ultima clasată.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestipablo cortacerodorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare