Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai NEBUNĂ ofertă de Deadline Day! Ar fi fost cel mai scump transfer din istoria lui Arsenal

Cea mai NEBUNĂ ofertă de Deadline Day! Ar fi fost cel mai scump transfer din istoria lui Arsenal

Premier League

Comentarii

Începând din acest sezon, perioada de transferuri din Premier League s-a încheiat cu o zi înainte de startul primei etape a sezonului, iar cluburile din Anglia au avut o ultimă şansă să-şi întărească loturile.

A fost însă o zi încărcată mai mult pentru cluburile de rang secund din Premier League.

Everton a fost campioana ultimei zile de transferuri reuşind să-i ia pe Yerry Mina şi Andre Gomes (împrumut), de la FC Barcelona, dar şi pe brazilianul Bernard, de la Şahtior. Tottenham a încheiat perioada de transferuri fără să aducă nici măcar un jucător, în timp ce Liverpool a fost formaţia din "Big 6" care s-a întărit cel mai mult.

Tunul încercat de "tunari"

Arsenal a încercat însă o mutare spectaculoasă în ultimele ore ale "Deadline Day", care ar fi reprezentat fără îndoială cea mai răsunătoare mutare făcută în Premier League în această vară.



Conform presei din Spania, trupa londoneză a făcut o ofertă de 100 de milioane de euro pentru francezul Ousmane Dembele, de la Barcelona.

În vârstă de 21 de ani, Dembele a fost cumpărat de Barcelona în urmă cu un an, de la Borussia Dortmund, pentru o sumă ce poate ajunge la 140 de milioane de euro. Dembele nu s-a adaptat însă foarte bine pe Camp Nou, iar venirea lui Malcom pune în dubiu viitorul atacantului francez la gruparea blaugrana.

Totuşi, mutarea nu s-a concretizat, iar Arsenal va mai putea deschide degocierile pentru tânărul vârf francez abia în perioada de mercato din iarnă.

Afla mai multe despre: arsenaltransferdembelebarcelona 

viewscnt
Articole similare