Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai răutăcioasă reacţie după prima repriză din Franţa - România: "În sfârşit pauză, ne uităm la reclame, cu siguranţă vom vedea mai mult spectacol!"

Cea mai răutăcioasă reacţie după prima repriză din Franţa - România: "În sfârşit pauză, ne uităm la reclame, cu siguranţă vom vedea mai mult spectacol!"

Echipa națională

Comentarii

Jurnaliştii de la publicaţia franceză So Foot nu au fost impresionaţi de prima repriză a meciului dintre Franţa şi România, de la Euro 2019.

În finalul primei reprize a partidei la Cesena, scor 0-0, publicaţia franceză a oferit un comentariu haios. "E pauză. Ne vom uita la reclame, cu siguranţă vom vedea mai mult spectacol", au notat cei la So Foot.

Ianis Hagi, remarcatul primei reprize

Ianis Hagi este titular în partida România U21 - Franţa U21. După vehiculatul transfer la Sevilla, spaniolii sunt foarte atenţi la ceea ce face Ianis.

Ianis Hagi este unul dintre cei mai talentaţi tineri din Liga 1 şi evoluţia de la EURO 2019 l-au făcut şi mai interesant. Gică Hagi susţine că are pentru fiul său mai mult oferte din străinătate, pe care le analizează în profunzime, deoarece îşi doreşte să meargă la o echipă unde să-şi continue ascensiunea. Într-un interviu pentru Fanatik, Cosmin Contra spune că l-a sfătuit pe mijlocaşul de 20 de ani să aleagă fotbalul spaniol: ”I-am spus să aleagă Sevilla, pentru că s-ar descurca bine acolo. Fotbalul spaniol este ideal pentru jucătorii români. Vom vedea dacă va asculta sfatul meu”.

Iar spaniolii îl urmăresc din ce în ce mai atent pe Ianis. Presa iberică e cu ochii pe decarul naţionalei de tineret, iar Hagi Jr le-a dat motive în debutul meciului cu Franţa să-l laude:

”Doamne, cum joacă! Nu ştiu dacă va atinge nivelul tatălui său, dar...wow, cât de bine joacă” scrie Abraham Gomez pe Twitter.

Alberto Lopez Frau, de la Radio MARCA notează: ”Fantastic ce poate face cu piciorul său stâng, deşi e dreptaci. A reuşit acum câteva secunde o pasă magnifică spre Cicâldău. Putea fi penalty pentru România la contactul cu Amian”.

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare