Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai sexy luptătoare din wrestling este româncă. Scarlett Bordeaux face senzaţie peste Ocean

Cea mai sexy luptătoare din wrestling este româncă. Scarlett Bordeaux face senzaţie peste Oceangalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Frumoasa Elizabeth Chihaia, cunoscută peste Ocean sub numele de Scarlett Bordeaux, este considerată una dintre cele mai promiţătoare, şi superbe în acelaşi timp, luptătoare din noul val al wrestlingului mondial. Luptătoarea în vârstă de 28 de ani a semnat recent cu World Wrestling Entertainment şi este o chestiune de timp până va putea fi admirată în toată splendoarea ei în ring.

Scarlett Bordeaux, conform ultimelor informaţii apărute în WWE, va fi noul star al NXT-ului. Până  va apuca să debuteze, românca se antrenează din greu şi îşi aşteaptă momentul de glorie. Chiar dacă s-a născut peste Ocean, Scarlett a copilărit în România şi nu este deloc străină de ţara noastră. Ajunsă la 28 de ani, s-a apucat de wrestling în 2012, dar până în prezent nu şi-a făcut apariţia decât într-o singură promoţie importantă, IMPACT Wrestling. Contractul ei cu fostul TNA a fost reziliat chiar vara trecută.

Până va apărea în ring şi pe micile ecrane, românca încinge imaginaţia fanilor pe conturile de socializare, mai ales pe Instagram. Postările sale, de-a dreptul incitante, atrag rapid zeci de mii de reacţii, mai ales din partea bărbaţilor.

În ultima sa postare, Scarlett apare în dublu exemplar, într-o ipostază incendiară, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, pe o plajă pustie, în adierea vântului şi atingerea valurilor. Mesajele pe care le-a ataşat arată că luptătoarea este una cu un simţ al sarcasmului dezvoltat.

"Fiindcă este atât de frig în Florida, Agenţia Naţională de Meteorologie a emis un <<avertisment de cădere a iguanei>>"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Because it’s so cold in Florida that the National Weather Service issued a “falling iguana warning.” 

O postare distribuită de Scarlett Bordeaux (@realscarlettbordeaux) pe

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: wrestling 

viewscnt
Articole similare