Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai tare declaraţie a zilei! Selecţionerul Muntenegrului vrea să fie premiat pentru că ne-a scăpat de Christoph Daum :)

Cea mai tare declaraţie a zilei! Selecţionerul Muntenegrului vrea să fie premiat pentru că ne-a scăpat de Christoph Daum :)
Comentarii

Selecţionerul Muntenegrului susţine că naţionala României este schimbată în bine, în mandatul lui Cosmin Contra. Ljubisa Tumbakovic a făcut şi o glumă pe seama schimbării lui Christoph Daum de la naţionala României.

Daum a fost demis de la naţionala României chiar după un meci cu Muntenegru, în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2018. Atunci, ”tricolorii” aveau nevoie neapărată de victorie, dar au pierdut cu 1-0 şi au ratat orice şansă de a se mai califica la turneul final din Rusia.

Din cauza acelui eşec, Christoph Daum a fost demis şi înlocuit cu Cosmin Contra. Ljubisa Tumbakovic a glumit şi spune că a pus şi el umărul la demiterea lui Daum şi românii ar trebui să-i mulţumească: ”Ar trebui să îmi daţi şi mie un premiu”, a declarat selecţionerul Muntenegrului.

Ljubisa Tumbakovic subliniază că naţionala României formează o echipă mai puternică în mandatul lui Cosmin Contra:



”În aceste cinci, şase jocuri pe care le-am urmărit am observat că s-au rulat cam 31 de jucători. Aşa ca imagine pe care o lasă jocul echipei este mult mai bine legat, jucătorii sunt mult mai disciplinaţi, sunt mult mai orientaţi către joc, sunt mult mai inimoşi. Se vede un joc mai închegat, se vede o seriozitate şi o abordare mult mai serioasă şi mai bună a jocului, a echipei. O echipă mai închegată şi cu siguranţă că se observă multe îmbunătăţiri în acest stil de joc”, a mai spus Tumbakovic.

România şi Muntenegru fac parte din aceeaşi grupă în Liga Naţiunilor şi se vor întâlni vineri, de la 21:45.

Afla mai multe despre: romaniamuntenegruljubisa tumbakovic 

viewscnt
Articole similare