Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai tare poveste de Crăciun! Au deschis uşa şi nu le-a venit să creadă cine i-a vizitat! Ce şoc au trăit Bellu şi Bitang

Cea mai tare poveste de Crăciun! Au deschis uşa şi nu le-a venit să creadă cine i-a vizitat! Ce şoc au trăit Bellu şi Bitang

Gimnastică

Comentarii

În anul 2005, la un an după ce echipa de gimnastică feminină a României cucerea medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Atena, antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang au avut parte de o surpriza uriaşă, chiar în Ajunul Craciunului. Cei doi tehnicieni au fost colindaţi acasă de cel mai cunoscut interpret de colinde al românilor, Ştefan Hruşcă.

În dimineaţa zilei de Ajun, când se pregăteau să termine de aranjat bradul, Octavian Bellu şi Mariana Bitang au fost colindaţi de Ştefan Hruşcă. Totul fusese pus la cale de câţiva jurnalişti sportivi care îl convinseseră pe îndrăgitul artist să meargă acasă la cei doi antrenori pentru a-i colinda.

Purtând pe umeri sarica maramureşeană şi ţinând în mâini nelipsita-i chitară, Hruşcă a sunat la poarta casei, fiind înconjurat de o armată de reporteri de televiziune. În clipa în care Bellu a deschis uşa, antrenorul a rămas pentru câteva secunde fără grai. Şi-a făcut o cruce mare şi a mai apucat să spună doar atât: "Mariana, vino să vezi pe cine avem ca oaspete. Doamne, la orice mă aşteptam, dar nu la o astfel de surpriză".

După ce a interpretat două colinde, Hruşcă a făcut un gest spontan. Şi-a scos sarica şi i-a oferit-o în dar lui Bellu. La rândul ei, Mariana Bitang i-a întors gestul făcându-i cadou lui Hruşcă un trening cu însemnele Federaţiei Române de Gimnastică. De atunci, cei doi antrenori au rămas într-o relaţie de prietenie cu Ştefan Hruşcă, ale cărui colinde le ascultă în preajma fiecărui Crăciun. 

Afla mai multe despre: bellubitanghrusca,  

viewscnt
Articole similare