Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cealaltă faţă a lui Sergio Ramos! Gestul superb făcut de căpitanul Realului în faţa uriaşului Paolo Maldini. VIDEO

Cealaltă faţă a lui Sergio Ramos! Gestul superb făcut de căpitanul Realului în faţa uriaşului Paolo Maldini. VIDEO

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos, în calitate de căpitan al formaţiei blanco a fost însărcinat să ridice Trofeul Santiago Bernabeu, sâmbătă seara după ce Real Madrid a învins-o pe AC Milan cu scorul de 3-1. Fotbalistul madrilen a făcut un gest superb faţă de legendarul Paolo Maldini, cel care i-a înmânat trofeul.

”Me quito el sombrero!” i-ar spune spaniolii. ”Îmi scot pălăria în faţa ta!” i-am spune noi, românii. Sergio Ramos a făcut acest gest în faţa marelui Paolo Maldini, înainte de a ridica Trofeul Santiago Bernabeu în faţa fanilor madrileni.

Un gest de recunoştinţă şi admiraţie faţă de unul dintre cei mai mari fundaşi din istoria fotbalului, făcut de unul dintre cei mai valoroşi fundaşi ai fotbalului actual.

 

 

Sergio Ramos recunoştea de altfel în 2010, într-un interviu acordat presei spaniole că Paolo Maldini a fost mereu idolul copilăriei sale.

Episodul de sâmbătă seara de pe Bernabeu şi gestul Căpitanului Madridului a devenit în scurt timp viral şi a atras atât atenţia presei spaniole, cât şi a celei din Italia.

Cel care astăzi este parte a memoriei naţionale a spaniolilor şi în acelaşi timp, justiţia şi executivul Madridului a reuşit cumva să ofere, într-o secundă de repliere inspirată, şi o altă faţă imaginii sale grav avariate de ”momentul Salah”, din finala Ligii Campionilor. 

Afla mai multe despre: sergio ramospaolo maldini 

viewscnt
Articole similare