Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ceaţă"! Ianis Stoica, reacţie incredibilă după ce Gigi Becali a anunţat oferta pentru el! Ce i-a spus fotbalistul agentului: continuă războiul

"Ceaţă"! Ianis Stoica, reacţie incredibilă după ce Gigi Becali a anunţat oferta pentru el! Ce i-a spus fotbalistul agentului: continuă războiul

FCSB

Comentarii

Ianis Stoica (18 ani) are parte de cel mai important moment al carierei fotbalistice. Atacantul de la FCSB e în plină ascensiune, iar finanţatorul Gigi Becali a anunţat că a primit o ofertă pentru el. Totuşi, reprezentanta fotbalistului, Anamaria Prodan, a dezvăluit ce i-ar fi spus jucătorul în urma unei discuţii.

Anamaria Prodan anunţă că nu există oferta dezvăluită de Gigi Becali pentru Ianis Stoica

Anamaria Prodan este agenta lui Ianis Stoica, revelaţia din acest sezon al FCSB-ului. Oficialii clubului i-au acordat încredere şi Toni Petrea i-a găsit un nou post lui Ianis Stoica.

În ultimele săptămâni, au apărut informaţii despre posibila plecare a tânărului de 18, după cele şase goluri şi două pase decisive la echipă. Mai mult, Mihai Stoica a confirmat că Gigi Becali a primit o ofertă importantă pentru Ianis Stoica. 

Totuşi, Anamaria Prodan a infirmat această variantă. Mai mult, fotbalitul e în "ceaţă" şi i-a mărturisit că ce s-a discutat nu e adevărat. 

„Jucătorul chiar ajunge să creadă la un moment dat că are o ofertă de la Arsenal. Ceea ce nu ştie însă domnul Gigi Becali este că Ianis are contractul înregistrat la federaţia din Anglia. El acolo figurează. Crezi că dacă ar fi existat o ofertă, cine ar fi avut-o prima dată? Gigi Becali? De unde? Îl căutau oamenii la palat, la stână, unde îl căutau ca să vorbească de transfer? Am vorbit şi cu Ianis Stoica. Mi-a zis că nu este adevărat absolut nimic. Chiar îţi arăt mesajul ca să nu mai existe nimic.”, a spus Anamaria Prodan pentru Realitatea Sportivă.

Reprezentanta fotbalistului de la FCSB a infirmat şi oferta de la Arsenal şi Liverpool. "Nu, nu, nu. Astea sunt nişte prostii. Cred că deja am depăşit momentul ăsta şi nu poţi la acest nivel. Puteam să facem asemenea speculaţii la Stanciu, la Man, care deja aveau un nume. Ianis este un băiat fabulos, voi să ţineţi minte.

Eu am spus şi despre Man asta. Dar am o singură teamă. Dacă nu ai coloana perfectă, să stai şi să nu te îndoi stânga-dreapta şi să te uiţi care îţi dă mai mulţi bani, atunci nu ai cum să reuşeşti. Uită-te la Stanciu, Pintilii, Bourceanu, fotbalişti uriaşi, care au putut să stea departe de aşa ceva", a mai spus agenta pentru sursa citată. 

Anamaria Prodan încă se află în război cu Gigi Becali şi Giovanni Becali, care l-au convins pe Dennis Man să renunţe la ea şi să se transfere la Parma. În ultima perioadă, au apărut informaţii şi despre o posibilă trecere a lui Iani Stoica din "portofoliul" agentei Anamaria Prodan în cel al fraţilor Becali. 

Afla mai multe despre: ianis stoicafcsbanamaria prodan,  

viewscnt
Articole similare