Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cecul fals care a făcut-o milionară pe Bianca Andreescu: ”Am tot continuat să-l modific”

Cecul fals care a făcut-o milionară pe Bianca Andreescu: ”Am tot continuat să-l modific”

Tenis

Comentarii

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, în vârstă de 19 ani, locul 5 WTA, a câştigat turneul de grand slam US Open, învingând-o în finală pe americanca Serena Williams, numărul 8 mondial.

Canadianca a povestit pentru CNN cum şi-a modelat singură viitorul plecând de la un cec fals căruia îi modifica de la un an la altul suma.

”După ce am câştigat Orange Bowl în 2015 am simţit că pot face lucruri importante în tenis. Aşa că am luat un cec şi am scris suma destinată câştigătoarei din acel an. Apoi am continuat să modific cecul, pentru că suma creştea de la an la an. 

Din acea clipă, am vizualizat constant momentul ridicării trofeului. E o nebunie faptul că am devenit campioană în realitate”, a declarat Andreescu pentru CNN.

Andreescu a obţinut un premiu de 3.850.000 de dolari şi 2000 de puncte în clasamentul WTA pentru performanţa de la US Open.

Meditaţia, cheia succesului Biancăi Andreescu

”Folosesc o tehnică de vizualizare în fiecare dimineaţa timp de 15 minute. 

Înainte, petreceam ore întregi făcând asta, dar am realizat că are rezultate la fel de eficiente şi într-un sfert de oră. Am deprins acest obicei dintr-un curs online. Mama mea mi l-a prezentat când aveam 13 ani, iar de atunci practic asta”, a susţinut Bianca Andreescu într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: teniswtabianca andreescu,  

viewscnt
Articole similare