Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ceea ce am văzut în România m-a şocat!" Semnalul de alarmă tras de Raţ după ce a retrogradat cu Timişoara

"Ceea ce am văzut în România m-a şocat!" Semnalul de alarmă tras de Raţ după ce a retrogradat cu Timişoara

Fotbal intern

Comentarii

Fundaşul Răzvan Raţ a retrogradat, sâmbătă seară, împreună cu ACS Poli Timişoara, iar la finalul întâlnirii de la Chiajna a dezvăluit că nu a primit niciun salariu în cele trei luni petrecute la gruparea bănăţeană.

"Cu respect pentru toţi cei pe care i-am cunoscut, ce am văzut, în general, în România m-a şocat puţin. E ceea ce se întâmplă, e o realitate a fotbalului românesc şi eu cred, din ce am văzut în aceste trei-patru luni decând sunt în România, că nu suntem pe drumul cel bun. Asta ce văd dinăuntru şi nu numai la Timişoara. Cred că sunt foarte multe echipe care seamănă sau situaţiile sunt similare ca la Timişoara", a spus Raţ, la Telekom Sport.

 


"Tu ai luat vreun salariu?", a venit de la sine întrebarea. Iar răspunsul fostului căpitan al echipei naţionale a fost categoric: "Nu! Factorul financiar a fost poate hotărâtor (n.r. - la retrogradarea echipei), dar asta e situaţia".

Ajuns la 37 de ani şi retrogradat în Liga 2, Răzvan Raţ nu ştie dacă va continua să mai joace fotbal.

"Nu ştiu dacă să închei sau nu. Voi vedea ce va fi în această vacanţă, ce va apărea. Dacă pun ghetele în cui, le pun şi iau alt drum", a încheiat experimentatul fundaş stânga, care a adunat 113 selecţii la prima reprezentativă.

Afla mai multe despre: rattimisoaraliga 1 

viewscnt
Articole similare