Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ceferin are cuvântul | "Nu va trece mult timp până când echipele europene vor avea ocazia să-şi arate calităţile în noua Ligă a Naţiunilor!"

Ceferin are cuvântul | "Nu va trece mult timp până când echipele europene vor avea ocazia să-şi arate calităţile în noua Ligă a Naţiunilor!"

Cupa Mondială

Comentarii

Preşedintele UEFA, slovenul Aleksander Ceferin, a asigurat la încheierea Mondialului din Rusia că "fotbalul european poate privi înapoi cu o imensă mândrie spre un turneu de mare succes", în care Franţa "a învins o Croaţie excelentă în finala emoţionantă" de la Moscova.

"Echipele europene au dominat într-o lună de neuitat în Rusia. Zece din cele paisprezece reprezentante ale sale au depăşit faza grupelor, şase au ajuns în sferturi de finală şi cele patru semifinaliste au fost din Europa", a afirmat Ceferin într-un articol postat pe site-ul UEFA.

Oficialul UEFA a felicitat federaţiile din Franţa şi Croaţia şi pe preşedinţii lor, Noel Le Graet, respectiv Davor Suker.

"Ambele selecţionate şi multe milioane de fani care le-au urmărit parcursul se pot simţi mândre de contribuţia lor la un Mondial care va rămâne în inimile noastre", a spus Ceferin.



Slovenul a aminitit că "nu va trece mult timp până când echipele europene vor avea ocazia să-şi arate calităţile în noua Ligă a Naţiunilor şi în preliminariile EURO 2020, care sunt după colţ".

Ceferin a mulţumit Rusiei pentru că şi-a asumat provocarea de a găzdui "unul din principalele evenimente sportive ale lumii".

"Mondialul a demonstrat cât de important este fotbalul echipelor naţionale în panorama generală a sportului", a mai afirmat el.

Afla mai multe despre: campionatul mondialceferinrusiaeuropa 

viewscnt
Articole similare