Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ceferin s-a lăudat singur la un eveniment organizat la Bruxelles: "Liga Naţiunilor a avut un succes mai mare decât ne-am aşteptat"

Ceferin s-a lăudat singur la un eveniment organizat la Bruxelles: "Liga Naţiunilor a avut un succes mai mare decât ne-am aşteptat"
Comentarii

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a afirmat că noua Ligă a Naţiunilor, care a înlocuieşte meciurile amicale internaţionale în anii în care nu se dispută preliminarii pentru Campionatul European sau Cupa Mondială, s-a bucurat de un succes peste aşteptări, informează agenţia EFE.

"Liga Naţiunilor a avut un succes mai mare decât ne-am aşteptat. Este o competiţie foarte interesantă, care oferă şi o şansă de calificare la Campionatul European pentru echipele din Grupa D, de exemplu, lucru imposibil până acum, iar toate cifrele sunt fantastice", a spus Ceferin în cursul unei conferinţei de presă pe care a susţinut-o la Bruxelles.

Conducătorul UEFA a adăugat, glumind, că este conştient de faptul că "unele dintre marile echipe au fost nemulţumite de faptul că au retrogradat" într-o grupă inferioară din Liga Naţiunilor. "Vor exista mereu plângeri din partea marilor naţiuni fotbalistice: 'Jucăm cu ţări mici', "Nu jucăm între noi', dar şi din partea echipelor mai mici: "Nu câştigăm niciodată", a precizat Ceferin.

Preşedintele Asociaţiei Cluburilor Europene (ECA) şi al clubului Juventus Torino, Andrea Agnelli, a lăudat la rândul său noua competiţie. "Este foarte apreciată de către fani şi jucători. Este un succes", a declarat Agnelli.



Aleksander Ceferin a explicat, în altă ordine de idei, că pentru a putea disputa o partidă dintr-un campionat intern în afara teritoriului naţional al competiţiei este necesar acordul celor două federaţii implicate, precum şi al confederaţiilor respective.

Afla mai multe despre: aleksander ceferinliga natiuniloranuntdecizie 

viewscnt
Articole similare