Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cehii n-au ştiut la ce să se aştepte de la meciul cu FCSB: "Nu ştiam dacă se va juca partida. Apoi, cu ce jucători. A fost dificil de gestionat totul"

Cehii n-au ştiut la ce să se aştepte de la meciul cu FCSB: "Nu ştiam dacă se va juca partida. Apoi, cu ce jucători. A fost dificil de gestionat totul"

Fotbal

Comentarii

Atacantul celor de la Slovan Liberec, Michael Rabusic, a declarat că nu ştia la ce se să aştepte în partida cu FCSB, de joi seară, iar mental a fost destul de greu de gestionat totul.

Slovan Liberec s-a impus, joi seară, scor 2-0, la Giurgiu, împotriva celor de la FCSB, într-un meci pe care l-au dominat de la un capăt la celălalt, însă nu a fost deloc uşor să marcheze în poarta lui Cătălin Straton. Fotbaliştii cehi nu ştiau nici dacă partida se va disputa şi nici ce jucători a adus FCSB pe ultima sută de metri sau dacă vor aborda meciul doar cu juniorii.

Într-un final, Slovan Liberec s-a impus cu scorul de 2-0. Golurile au fost marcate de Abdulla Yussuf (min. 64) şi Michael Rabusic (min. 82), introdus în teren în mintutul 51.

"A fost destul de dificil de a gestiona totul. Greu să-ţi setezi în minte. Până în ultimul moment, nu am şitu exact dacă se va juca sau nu, sau cu cine vor juca, fiindcă puteau juca doar cu juniorii. Au cumpărat jucători din campioantul României, aveau calitate, dar nu se puteau compara. Cartonaşul roşu ne-a ajutat. Mai avem un pas către grupe şi sper că vom reuşi", a recunoscut Rabusic, la finalul partidei cu FCSB.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare