Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei 6 jucători la care FC Liverpool vrea să renunţe în această vară. Decizia luată de Jurgen Klopp

Cei 6 jucători la care FC Liverpool vrea să renunţe în această vară. Decizia luată de Jurgen Klopp

Liverpool

Comentarii

FC Liverpool vrea să renunţe la şase jucători din lot, care nu intră în planurile antrenorului Jurgen Klopp.

Pe parcursul stagiunii trecute, FC Liverpool nu a mai fost la înălţime. După ce Klopp a adus UEFA Champions League şi titlul în Premier League, stagiunea trecută, ”cormoranii” au fost în regres.

Sezonul viitor, Klopp nu mai vrea să aibă emoţii la nivel de lot, acolo unde accidentarea lui Virgil van Dijk a dat peste cap planurile antrenorului german.

Înainte însă să treacă la achiziţii importante, Liverpool trebuie să se despartă de jucătorii pe care Klopp nu contează. Pe unii dintre ei, Liverpool vrea să-i împrumute, iar pe alţii ar vrea să-i tranfsfere definitiv.

Potrivit Mirror, Divock Origi este unul dintre fotbaliştii pe care Klopp vrea să încaseze bani în această vară. Alături de el, pe lista fotbaliştilor vandabili de care Liverpool nu mai are nevoie sunt Xherdan Shaqiri şi Loris Karius.

Alţi trei fotbalişti, Nat Philipps, Ben Davies şi Sheyi Ojo vor fi împrumutaţi sau cedaţi definitiv la alte echipe, mai scrie sursa citată. Până acum, Liverpool a încasat în această vară 35 de milioane de euro din vânzările a trei jucători: Harry Wilson la Fulham, Marko Grujic la FC Porto şi Taiwo Awoniyi la Union Berlin. 

Afla mai multe despre: divock origishaqiriliverpoolklopp 

viewscnt
Articole similare